Fevzi Hocadan çok iyi bir vekil olur

İyi bir öğretmen olmasının yanı sıra başarılı bir bürokrattır.

Müthiş bir mücadele insanı, etkili bir hatip ve esaslı bir münevver…

Edebiyat da bilir, tarih de…

Erzurum’un yazılı olmayan hafızasıdır.

Evet; Fevzi Budak’tan söz ediyorum.

Yani herkesin sevdiği, saydığı Fevzi Hoca…

Emekli olduktan sonra, siyasetle yakından ilgilendi ve tıpkı şimdi olduğu gibi önceki seçimlerde de vekil adayı oldu.

İYİ Parti’den aday adayı başvurusunu yapan Fevzi Budak, milliyetçi-muhafazakar siyasi kimliğiyle, geniş kitlelere hitap edecek bir kişi…

Dolayısıyla İYİ Parti, oy götürecek değil, ilave oylar getirecek değerli bir ismi saflarına katmış oldu.

Uzun yıllar yaptığı milli eğitim müdürlüğünde, hem Erzurum’a çok ciddi hizmetlerin gelmesini sağladı, hem de şehirde bir denge insanı olmayı başardı.

Bu sebepledir ki, Fevzi Hocanın aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de, fark yaratmayı başaracaktır.

Güçlü kişiliği ve etkili birikimi sayesinde, Meclis çatısı altında hemen dikkati çekecektir.

İYİ Parti’nin aday belirleme iradesine elbette hürmet gösteririz. Lakin parti kurmayları, Fevzi Hocayı yakından tanıma imkanına sahip olsalar, nasıl kıymetli bir aday adayı olduğunu göreceklerdir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • CAN YUCELEN 02 Nisan 2023 22:05

    SEVMİYORSAN KARALAMA.ZAN İYİ DEGİLDİR. ERZURUM İCİN GUZEL BİR ADAYDİR

  • Hulusi Şiraze 30 Mart 2023 08:28

    Bir sonraki yazınızda Altılı Masayı Kandille Fetoyle iliskilendirdiniz açık açık. O halde Fevzi Bey nasıl çok iyi vekil olacak? Sizin gibi düşünsem, bir siyasi blogu terörle iliskilendirsem, o bloğun adayına da aday adayına da tavır takınır, güzelleme yapmazdım. Tutarlılık bunu gerektirir. Ama sizde zerresi yok belli ki sn Şener.

  • Dadaş 28 Mart 2023 15:41

    Fevzi Budak milliyetçi muhafazakar falan değildir. Tipik CHP kafasına sahip biridir. Örneğin Fevzi Budak'in Şeytan Sol Elle Yermiş diye yazdığı bir köşe yazısı var internette yazı mevcut isteyen oradan okuyabilir. Bu vb. yazılarını okuduğunuzda tezimin doğru olduğunu görürsünüz. Tipik CHP kafasına sahip birinin Erzurum milletvekili olmasını ben doğru bulmuyorum inanıyorum ki Erzurumlularda doğru bulmayacaktır.

  • Prof.Dr.seyfullah hızarcı 24 Mart 2023 11:06

    İsabetli bir Vekil adayı.

  • fırat halit 23 Mart 2023 17:54

    İyi partinin yerinde olsam iyi araştırırım bu fevzinin geçmişini bırakın kimlere kaldı bu vekillik adaylığı vay erzurum vay millet bu adamı seçer gönderirse hiç şaşırmayın

  • fırat halit 23 Mart 2023 17:51

    siz sözde eğitimci sözde hatip diyorsunuz ya birde geçmişini araştırın bu sözde fevzi budak denen sözde öğretmenin kimseden ne kormum var ne çekineceğim bir şey adım fırat soyadım halit 05074378745

  • Cafer Yılmaz 22 Mart 2023 22:23

    Fevzi beyi çok güzel tarif etmişsiniz.İnşallah seçilir Meçlise her konuda rek katar.Kendisine başarılar diler.Sanada selamlar.

  • Cevdet SOYLU. 22 Mart 2023 22:08

    İnşallah seçilir ve Milli Eğitim Bakanlığı Fevzi beye nasip olur. Çok güzel yürüteceğine inanıyorum. Hayırlı olsun.