O kebapçı neyin sarhoşu ya da veremli mi?

Dilan-Engin Polat çiftinde de gördük. Eğer altyapı yoksa para, kimi insanları Erzurum ifadesiyle “ninno” yani maskara ediyor.

O kebapçı neyin sarhoşu ya da veremli mi?

Eskiden “İslamcı basın” bu türden zıp çıktıların hezeyanlarını saklamak için “meczup” yakıştırması yapardı. Böylelikle diyelim ki Atatürk’e, Cumhuriyete ya da ay yıldızlı bayrağımıza hakaret eden kimi manyaklar, kamuoyu önünde mazur gösterilmeye çalışılırdı.

Zahir bizim sakallı kebapçı da, kendisini o basına güvenerek öylesine lausel görmüş ki bu ülkedeki laik kesime “köpeksiziniz” diyecek kadar hududu aşmış!

Videoyu izleyen herkes görecektir.

Adam zırcahil, adam kötü niyetli, adam aklını ipotek vermiş biri…

Cumhuriyet düşmanı biri…

Laikliği perde ederek bu ülkeye, bu millete küfür ediyor.

Sosyal medyada 750 bin takipçisi varmış.

Normal.

Rahmetli Attila İlhan demişti ki, “Her zaman bu ülkede yüzde beş hain kontenjanı ayırın.”

Aslında verem hastası olan ve düzenli olarak bu tedavisine devam etmesi gerekirken ilgili kuruma gitmeyen bu kebapçı; kendi haline bakmayıp Atatürk’ü seven herkese “köpek” diyebiliyor ve hala Yenişehir’de veremli olmasına rağmen insanlara İskender satıyor.

Sağlık Müdürlüğü nerede?

Ey Palandöken Belediyesi sen neredesin?

Eş Emniyet, bir veremlinin insanlara yemek satması sizin ilgi alanınıza girmiyor mu?

Atatürk düşmanı kesimler bu kebapçıyı gün boyu alkışlardı.

FETÖ’cüler sevindi, İŞİD sevindi…

PKK alkışladı, İsrail paylaştı.

Galiba para, kimilerini akıl tutulmasına uğratıyor.

Bu kebapçı, bir verem hastası, o saçı sakalı ile Atatürk’e ve laikliğe sövüyor.

Buyurun, çok meraklıysanız o kebaptan yiyin…

Yüzünüze bakarak size “köpek” diyecek…

Çünkü siz, ona göre laiksiniz ve siz ona göre Atatürk’ü seviyorsunuz…

Not:

Kendisini laik olarak tanımlayan herkese ve Atatürk’ü seven cümle aleme “köpek” diyen o kebapçı hala fenomen ve hala bu ülkede veremli olmasına rağmen kebap satıyor.

Belediyeler de, sağlık birimleri de kör ve sağır…

Yazıklar olsun size…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 25 Kasım 2023 06:25

    Halk sağlığı hiçe sayılıyor göz yumuluyor. Sayın yazar çok değerli bir haber Erzurum halkı adına size teşekkür ediyorum. İşte halkı düşünen bir yazı. Ceza vermedi gerekenler suskun acaba zamanında yedikleri iskenderler şimdi kalkan mı oluyor

  • halisdemir 13 Kasım 2023 18:13

    ne oldu serbest kaldı. Atatürk e hakaret edenler değil verem grip olsalar hatta sivilce çıksa serbest bırakırlar. Boş boş adalet anca fakir fukara garibna işleri. boş verin. siz veremli veremli iskenderi yiyin için.

  • Hacı Hüseyin. 12 Kasım 2023 11:25

    Buradan yazıyorum Atatürk’e dil uzatıp hakaret edenler bilsinlerki ecdadımızada dil uzatıp hakaret ediyorlardır.Bu kadar net söylüyorum.

  • Erzurumlu Dadaş 12 Kasım 2023 07:54

    Saygıdeğer Hanımefendi, sizi tebrik ediyor, sizi kutluyorum. Size teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ ol, var ol. Bu meczuba çok güzel bir cevap vermişsiniz. Haddini bildirmişsiniz. İşte Atatürk kadını budur. Bugüne kadar, dünyada kadına hakkı olan değeri, iki insan vermiştir. Birisi sevgili Peygamberimiz, diğeri de Gazi Atatürk' tür . Bugüne kadar, kadına hakkı olan, hak ettiği kıymeti, değeri veren bunların dışında,bir başka devlet adamı, lider gelmedi, geleceğini de tahmin etmiyorum. Bizler, bizler Atamıza yapılan bu tür adi, lanetli saldırılara kol kanat gerip söz söyletmemeliyiz. Ey kebapçı ebleh !.. eğer Atatürk bu aziz milletin önüne düşüp bu ülkeyi kurtarmasaydi, sen bugün kimbilir hangi Ermeni'nin torunu idin . Ülkeyi ingilizlere verip Malta gemisi ile İngiltere'ye kaçan Vahdettin'di. Ama Atatürk hayatını bu millete adayarak bizlere hiçbir millete nasip olmayan, modern, çağdaş, laik ve demokratik bir ülke bırakarak bu milletin,kurtarıcı ve kurucusu oldu. Eğer bugün medeni ve çağdaş bir şekilde hür ve bağımsız, rahat ve huzurlu isek bunu rahmetli Atatürk ve yakın silah arkadaşlarına borçluyuz. Bu yüzden onları her zaman kalbimizde yaşatıp onlara toz kondurmamaliyiz. İşte, İslam ülkelerinin hal-i pür melali ortada. Emperyalist güçlerin şamar oğlanı olmuşlar. Ama Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik Türkiye güçlü, bağımsız ve sözü dinlenir, kuvvetli bir ülkedir. Nene Hatun'un torunu, kıymetli hanım yazar Kardeşim, bir dadaş olarak bu cesaretli yazınızdan dolayı, sizi tekrar tekrar kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah'ın rahmeti, inayeti üzerinizden hiç eksik olmasın. Âmin !.. 38 yıllık emekli bir edebiyat öğretmeni.

  • Muammer bey 12 Kasım 2023 07:41

    Ailecek güvenip hacıdır sahte birsey yapmaz diye gidiyorduk ama bu ne şimdi verem hastalığı olan nasıl lokanta işletir nasıl izin verilir buna. Kazığı ummadığımız yerden yedik . Yüzbinleece insan tehlike altında kaldı. Yerin dibine gir hacı. Hakkımı haram ediyorum. Terbiyesiz vicdansız adam. Güvenlimizi yerle bir etti. Bir öksürük binlerce mikrobu yaymıştır. Artık tek seçenek evde yemek yemek dışarıda yeme devri kapandı.

  • alihan önder 11 Kasım 2023 22:08

    bu adamı vermli olduğu halde gıda satmasına kebap yapmasına göz yuman tüm yetkilileri kınıyorum derhal istifa etmeleri lazım. Sayın valim bunu yapmalı yapamıyorsa ali bey hepsi ni ve valiyi görevden almalı. bu yapılmadığı müddetçe ülkede dirlik ve birlikten adaletten bahsedilemez. canımız yansada hoşumuza gitsede gitmesede doğrusu budur. Adam dini alet ederek müslümanları aldatmıştır.

  • halisdemir 11 Kasım 2023 20:19

    Ulu önder atatürke sövüp saymak nedir. Atatürk ülkenin namusunu kurtarmış o olmasaymış anan belli ama baban belli olmayacaktı. Aylarca ruş işgali altında kalmadık mı. antep i maraşı fransız işgal etmedi mi italyanlar antalyayı Aydını işgal etmedi mi yunan izmirdeydi. bu adam ülkeyi kurtarmış düşmandan temizlemiş bize bir cumhuriyet bırakmış. Böyle rezil bir adam olamaz. ayrıca verem hastası ise o mekana nasıl izin verilir bizde gittik çoluk çocuk ailelr geliyor bu yapılır mı. İnsafsızlık kul hakkı vicdansızlık ahlasızlık bu değilmi.Acilen tüm çalışanlar denetlenmeli. Böyle il sağlık müdürlüğü olurmu tarım il müdürlüğü ne yapıyor anlamıyorum. Acilen kapatılsın veremli veremli çalışmak döner yapmak nedir bu nasıl müslümanlık. yaşına başına bakmadan hem atatürk edil uzatıyorsun hem veremli veremli gıda hazırlıyorsun. iğrendim resmen kınıyorum seni. dükkanına bir daha girmeyeceğim vatan haini adam.