Küçükler’den cevap geldi: Benim dönemimde borç ödeniyordu

Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız, “Bana ne demedi, borcu sırtlandı” başlıklı yazıda, geçmiş dönemlerde görev yapan üç büyükşehir belediye başkanının adından söz etmiştik. 

Bu başkanlar, sırasıyla Ersan Gemalmaz (Refah Partisi), Mahmut Uykusuz (MHP) ve iki dönem olarak da Ahmet Küçükler (AK Parti)… 

Malum; konu Palandöken Barajı’nın DSİ’ye olan borcu ve bu borcun Başkan Mehmet Sekmen döneminde düzenli olarak ödenmesi hususuydu. 

Dün akşam büyükşehir eski belediye başkanı Ahmet Küçükler beni aradı ve yazıda maddi hatanın söz konusu olduğunu vurguladıktan sonra, “Palandöken Barajı’ndan kaynaklanan DSİ’ye ödeme meselesinde benim dönemimde de çok düzenli ödemeler yapılmış ve taksitlerin aksamaması için azami gayret gösterilmiştir” dedi. 

Ahmet Bey, halen Çevre Bakanlığı’nda Hukuk Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 

Benim dönemimde ödeme yapıldı” diyorsa doğrudur. 

Öyle ya hem bir hukukçudur, hem de Erzurum’da iki dönem üst üste büyükşehir belediye başkanlığı yapmış bir isimdir. 

Bu sebeple söz konusu yazıdaki o maddi hatayı daha doğrusu eski bilgiyi böylelikle düzeltmiş olduk.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet efe 14 Ocak 2022 23:13

    evet mng o arsada yapılmamalıydı. şehrin göbeginde avm olmaz. o arsa mng ye peşkes çekildi resmen. Ayrıca terminal camisinide yıktılar cami yıkan bir avmden alışveriş yapmak hayırlı olmaz alışveriş yapan hayrını görmez.

  • ömer dursun 13 Ocak 2022 11:05

    Ahmet bey dsi ye ödediniz ama eski terminalin yerini mng ye bedavaya sattınız burası şimdi karmakarışık bir targie sahip sehrin düzenini bozdu otogar ise gitti ovada yapıldı nice sulak arazi tarım arazisi betonlaştı verdiğiniz tahribatı kelimeler ifade edemez. Öğrenciler magdur oldu halk magdur oldu. yazıklar olsun