İYİ Parti’de beklenen oldu; Zekai Kaya liste bir

Seçim arifesinde, tarihinin en sancılı günlerini yaşayan İYİ Parti, bir yanda büyük bir yarışa hazırlanıyor, diğer yanda da açılan isyan bayraklarını indirmeye çalışıyor.

Meral Akşener eleştiri oklarına hedef olmaktan başını kaldırıp da 14 Mayıs seçimlerine bir türlü odaklanamıyor.

Böyle bir atmosferde seçime giden İYİ Parti, Erzurum’da temayül yoklamasının sonucuna riayet etti.

Zekai Kaya, parti tabanının tercihine kulak asılarak liste bir yapıldı.

Doğru bir tercih…

Zekai Kaya’nın belli bir tabanı ve karşılığı var.

Seçilmesi için yeter mi yetmez mi bilinmez ama meydanlara indiğinde heyecan uyandırmayı başarır.

Lakin İYİ Parti’nin, Altılı Masa’dan ötürü birçok açmazı var ve o açmazlar ister istemez 14 Mayıs’ta sandığa yansıyacak.

Dolayısıyla İYİ Parti Erzurum’da olduğu gibi özellikle bir çok Anadolu ilinde seçim çantada keklik deme lüksüne sahip değil.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis demir 10 Nisan 2023 15:18

    İyi parti şu an için en mantıklı parti kesinlikle oy patlayacak chp de mutlaka 1 aday çıkaracaktır. Cani cinisli çok oturaklı bir adamdı keşke tekrar aday olsaydı. Şeyh saidin ölüsünden medet umarak Fırat’a kimse destek vermez. En son Zehra’ya verdiler başlarına taş yağdı usulsüzlüğün kralını gördüler bir daha asla. Bbbp zaten en büyük kötülüğü usptı rektör bozmasını aday yaptı. Çomaklı anasının kuzusu öğrencilere hmmm yapıyordu öğrencilerde cevabını analı oğullu verecektir. 2. Sıra kınık iyi olmuş. İyi partide Canan hamıma ayıp edilmiş tek başına iyi partiyi sırtlamıştı. Kısaca aday profili iyi partinin mükemmel akp nin sıfırın altında oy verilmeye değmez. Selami bey zaten fiyasko adam emniyet müdürlüğü yapabilir ama mecliste kaldır elini indir eniri alamaz yazık oldu.