FETÖ şimdi neyin peşinde?

Soru şu:

Daha yakın bir zamana kadar yurt dışına kaçan ve kaçmaya çalışan FETÖ militanları, şimdi ne değişti ki kaçak yollardan Türkiye’ye girmeye çalışıyorlar?

Esvaplı Şeytan, yeni bir kitap yayınlamış!

“Bir kapı ve kapıdan süzülen ışık!”

Eskiden benzer kapakları, terör örgütünün dergisi Sızıntı yapardı.

Vermek istedikleri mesaj çok belli:

“Dişinizi sıkın yeniden geliyoruz!”

Sevinçleri hiç de boşuna değil.

Baksanıza, FETÖ’den ihraç edilen 370 civarında eski hakim-savcı, Danıştay kararıyla yeniden göreve döndürülmek isteniyor.

Bu karar, henüz işleme alınmadı. Zira yargı süreci daha nihayete kavuşmadı.

Buna rağmen FETÖ’cüler bu kararı, “büyük zafer” olarak görüyor!

Kaçmak için her türlü yollara başvuran terör örgütü mensuplarının, bu kez de dönmek için gözlerini karartmaları neye tekabül ediyor, bize hangi muhtemel süreci haber veriyor?

Meşum ihanetin üzerinden sekiz yıl geçti.

“Su uyur, düşman uyumaz” düsturu, olanca gerçekçiliğini koruyor.

Mahut çevreler her fırsatta, “bugün olmasa bile yarın döneceğiz ve devleti yeniden ele geçireceğiz” herzesini yemeye devam ediyor!

Elan devleti yöneten kimi kadrolar, kapıldıkları rehavetten olsa gerek bu tehditleri umursamıyor.

Ve fakat FETÖ ne ihanetinden ne de hedefinden vazgeçmiş değil.

Daha doğrusu FETÖ’nün tasmasını elinde tutan güçler böyle istiyor.

Türkiye’ye, büyük ideallerinden vazgeçmesi için her türlü fenalığı reva gören çevreler, terör eylemleri başta olmak üzere, akla ziyan planlar tertipliyor.

Kaçak yollardan Türkiye’ye girmeye çalışan militanlar da bu planların bir uzantısı…

Ne yazık ki…

Başta Başkan Erdoğan ve devlet içindeki bir avuç “tam inanmış” kimse hariç, kamu yönetiminde bulunan çoğu kişinin FETÖ ile mücadele gibi bir derdi yok!

Hal böyle olunca da FETÖ, zaman zaman pervasız olabiliyor.

Nasıl ki son genel seçim sırasında,“Cumhur İttifakı gidiyor, Millet İttifakı geliyor. Bu da bize tüm kapıları açacak bir imkandır” şeklinde düşünüyorduysalar, besbelli ki şimdi de aynı ham hayale kapılmışlar:

“Belediye seçimini Cumhur İttifakı kaybediyor, DEM’li CHP kazanıyor!”

Kaçak yollardan Türkiye’ye girmeye çalışmaları, çürük ipe kurdukları hülyanın tezahürü…

“Müslüman aynı delikten iki kere ısırılmaz.”

Bu ülke ve bu millet FETÖ ihanetini gördü, o ihanetin arkasındaki karanlık yüzleri tanıdı, kanlı elleri bildi…

Hangi kirli emellere tevessül ederlerse etsinler, Allah’ın izniyle hevesleri kursaklarında kalacaktır.

Değişmez ilkedir:

Bu devleti bir gün yoldan geçerken tesadüfen bulmadık ki, bir akşam da zifiri karanlıkta yitirelim.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Son zirve 20 Şubat 2024 00:33

    FETÖ fetö diyoruz ama fetö Amerika’nın bir oyunu ve amaç pkk yı hedeften çıkarmak temize çıkarmak. Fetö bir bela Adnan Oktar bir bela ama sanki pkk yavaş yavaş gözden kaydırılıyor vicdanlarda temize çıkarılmak isteniyor. Bu oyuna gelmeyin terörün hepsi kurutulmalıdır pkk elebaşı yanına adnanı da koyun hergün genç avukatlarla ne görüşülüyor binlerce ocağı yakan bir adam niçin avukatla görüşüyor devlet artık bir titreyip kendine gelsin. Vatandaşın canını sıkmayın duman ederim sizi ulan. 40 bin şehit, onlarca genç kızın namusu turnike bilmem neyi sapıklık koskoca devlet dumanını attıramıyorda çekilin kenara bu vatanın evlatları bu işi kökünden çözsün. Mıymıntı mıymıntı duruşmalarla bu iş olmaz. Şu işe bak yahu hem güvenlikli hspise koyuyorsum hemde hergün avukat görülmesi yapıyorsun bu ne perhiz ne lahana turşusundadır olacak koçtan çağ kebapta ısmarlayın zaten siz iyi bilirsiniz lahmacun ısmarlamayı köpekoğlu köpeklere. Bunada cağ ısmarlayın. Atatürk olacaktı ki hepsini darağacında kuş gibi sallandırsın. Kubilsyın başını kesenlerin topunu assın böyle adam isteriz meclis getirsin imzalayayım demekle olmaz meclise emir vereceksin emir. Nasıl mevkili maaşları bir günde çıkıyorsa Buda öyle çıkacak.

  • Ali er 18 Şubat 2024 00:21

    Seçimden seçime malzeme olmadı dışında değişen bir şey yok ülkede. Hergün ülke kötüye gidiyor hersey zamlanıyor paranın değeri pul olmuş 200 tl eskiden kim görmüştü şimdi fırınlarda simit parası olmuş. İsraf sarmış heryeri vatan tutuşmuş yanıyor. Milli eğitim içler acıdı üniversiteler içler acısı torpil sarmış kızlar oğullar gelinler torpille giriyorlar garibanlara sadece şehitlik payesi var bu ülke hak etmiyor. Takım tutar gibi parti tutarak ancak hizmet değil babayı alırız. Allah bize akıl fikir şuur izan versin smin diyim inşallah düzelir

  • Ejder Tepesi 15 Şubat 2024 14:33

    Sayın Şener, bu konuyu defalarca yazdınız, uyadınız. Allah razı olsun. Ama kim kâle aldı ?. Hiç kimse. Fetocular, her tarafta at oynatiyorlar. Kimse de buna engel olmuyor, olamıyor. Şu anda bütün yetkiler ellerinde olmasına rağmen kimsenin kılı kıpırdamıyor. Adamlar yeniden toparlanıyorlar. İçleri kin, düşmanlık , öç almayla dolu. Ellerine fırsat geçince, bu ülkenin altını üstüne getirecekler. İnşaAllah, Allah bunlara fırsat vermez. Vakit geçmeden, bunlar temizlenmelidirler. Yoksa ... Selamlar.