CHP sahaya indi

Başkan adayı Atlıhan Atila, “Erzurum’da CHP rüzgarı esecek.”

Siyasetçi bir babanın (Horasan belediye eski başkanlarından Nusret Atila’nın) oğlu olan yüksek mimar Atlıhan Atila, aday gösterilmesiyle birlikte, hem CHP’li seçmende heyecan uyandırdı hem de başkanlık yarışına renk kattı.

Erzurum’a kazandırdığı onlarca farklı mimarideki yapının müellifi olan CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila, siyasetçi kimliğiyle de geniş bir kesimin yakından bildiği isim…

CHP’li seçmenin, “Atlıhan Atila CHP açısından doğru bir tercih olmuştur” dediği Atila, girdiği başkanlık yarışında özellikle genç ve kadın seçmenler nezdinde şimdiden dikkat çeken bir aday oldu.

Yaptığı ziyaretlerde ve toplantılarda, kentsel dönüşüm, depreme dayanıklı şehir, gençlerin ve kadınların pozitif ayrımcılık göreceği yönetim anlayışı, sosyal belediyecilik, dürüst ve hakça paylaşım, üretime dayalı istihdam, belediye kaynaklarını savurmamak gibi temel söylemleriyle seçim meydanlarında artık adından söz ettirmeye başlayan Atila, CHP genel merkezinde de gözleri üzerine çevirmeyi başardı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Ali Ertürk 12 Şubat 2024 23:15

    Erzurum için dönüm noktası olur.

  • Taha Tuğlular 06 Şubat 2024 10:09

    Sayın Yazar, Mi'raç Kandiliniz mübarek olsun. Selamlar saygılar.

  • Levent Sütçü 05 Şubat 2024 14:03

    DERYA HANIM SİZDE BU YAZINIZDA BELİRTİĞİNİZ DURUMUN CİDDİYETİNE İNANMIYOR OLMALISINIZKİ KÖŞE YAZINIZI BAYAĞI UZUN(10 SATIR) TUTMUŞSUNUZ.?