Polis değilse peki bu korsanlara kim yol veriyor?

Hükümet genelge yayınladı, “KOVİT sebebiyle resmi ve özel okullar, resmi ve özel kurslar, resmi ve özel eğitim merkezleri ikinci bir emre kadar kapatılmıştır.

Bu çerçevede üniversiteler dahil tüm eğitim kurumları, eğitim hizmetine ara vermesine karşın Erzurum’da yürek yemiş yedi sekiz tane merdivenaltı kaçak dershane, tam gaz korsan faaliyetlerine devam ediyor!

Hakikaten akıl alır gibi değil…

Haydi tutunuz ki Milli Eğitim görev kusuru işliyor, haydi tutunuz ki Sağlık Müdürlüğü de yoğun işler sebebiyle bu meseleye bakamıyor; peki polise ne demeli!

Hani Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet beyi tanımıyor olsak aklımıza kır bin türlü şey gelir ama, biliyoruz ki Mehmet bey hakiki anlamda bir vatanperverdir ve hiç kimsenin sorgudan geçiremeyeceği çapta da bir polis şefidir.

Burada asıl sorun, o merdivenaltı kaçak kurslara giden öğrencilerin velileridir.

Yahu Allah aşkınıza nasıl bir açmaz içerisindesiniz ki çocuklarınızı yani ciğer parelerinizi bile bile belanın içerisine gönderiyorsunuz?

Hakikaten merak ediyorum:

Siz çocuklarınızı hiçbir sağlık standardı olmayan o korsan yerlere gönderirken nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?

Bir de sayın veliler, Allah aşkınıza söyler misiniz, siz o merdivenaltı dershaneden çocuğunuz için İngilizce tıp fakültesi mi bekliyorsunuz?

Atanamamış öğretmenlerin sigortasız ve kaçak olarak istihdam edildiği o merdivenaltı kurslar, Milli Eğitim’in verdiği eğitimin yüzde onunu bile veremiyor. Buna rağmen parası bol kimi anne ve babalar, sonu ne olursa olsun diyerek, çocuklarını belanın kucağına itiyor.

Biliyorum, Milli Eğitim ikide bir bu kaçak kursları basıyor, cezalar kesiyor.

Biliyorum Sağlık İl Müdürlüğü de meselenin peşini bırakmış değil…

Pekii buna rağmen bu yedi sekiz tane kaçak kurs nasıl oluyor da dilediği gibi at oynatıyor?

Zahir bu soruyu da Emniyet’e sormamız gerekiyor.

Çocuğundan vazgeçmiş bir veliye niye çocuğunu ziyan ediyorsun, diye sormamızın bir ehemmiyeti olmadığını gördük…

O merdivenaltı dershane yen bir FETÖ yuvasıdır.

İster inanın isterse sonra “biz kandırıldık” deyin tercih sizin…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bahar 25 Aralık 2020 14:28

    Sayın Mehmet Bey yazınızda eleştiri yapabilirsiniz ama bu size kurslarda özel okullarda çalışan öğretmenlere atanamayan öğretmen olarak hitap etmeniz hiç etik bir konuşma değil o öğretmenler de aynı okullardan mezun oluyorlar ve emin olun bir çok öğretmenden daha da iyi yetişiyor sizin öğretmenlere öyle kelimeler kullanmaya hakkınız yok bahsettiğiniz her çirkin yakıştırmalar yaptığınız o kurslarda bir sürü insan evine ekmek götürüyor eleştiri yapmak iki kelime yazmak sizin için kolay tabi kurslarda çalışan öğretmenleri böyle aşağilamaya hakkınız yoktur.

  • Kürşad destegüloğlu 25 Aralık 2020 00:14

    Gazetecilik adı altında kendini ön plana çıkarmayı düşünen ve bundan kendine kar gutmeye çalışanlar bir gazeteci olarak amacınız nedir Kovid 19 elbette ki dünyanın başına gelen en kötü salginlardan biridir devlet kendine düşeni yapmış ve yapmaya devam ediyor kendini muhalefet yerine koyup devletin bu organlarını elestiriyorsunuz ayrıca siz eğitim için neler kazandirmissiniz Erzurum'a ayrıca M.E.B liginin onayıyla açılmış dersanelere merdiven altı dersane diyebilecek makami nerden aliyorsunuz; Şaşılacak şey Atanamamış öğretmen dedikleriniz bu ülkenin üniversitelerinden mezun olmuş öğretmenler değil mi bu ülkede sadece Kamu da çalışan öğretmenler mi eğitime katkıda bulunuyor insanların emeklerine haksızlık etmeyin lütfen eğitime hayır diyen bir gazeteci aklım almıyor bu kadarına pes dedirttiniz atanamamis öğretmen dediğiniz öğretmenler bu ülkenin üniversitelerinden mezun değilmi? dershanelerin sağlık güvencesi olmadigini idda ediyorsunuz peki sizler yada bizler sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde firinlara ,marketlere bakkallara akın edip biraz daha fazla alayım deyip sosyal mesafeyi hiçe sayan sizler yada bizler degilmiyiz yada evine özel öğretmen tutup getirenler yahut berberlere tras olmak için evine çağıranlar kim bunlar peki sizler bizler degilmiyiz şimdi kalmışsınız 7. 8 dersanenin bu öğrencilere zor sartlarda eğitim vermesinimi elestiriyorsunuz elbette ki hiç kimse istemez di ,eğer şartlar ağır olmasaydı yaşam mücadelesi vermek zorunda kalmasaydik bizler çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız hiç kimsenin üst akilina da ihtiyacımız yok

  • MERT MERİÇ 24 Aralık 2020 10:00

    ŞENER HOCAM ÇOK GÜZEL BİR KONUYA TEMAS ETMİŞSİNİZ. MİLLİ EĞİTİM GÖZ YUMUYOR GALİBA BZI ÖZEL OKUULAR AÇIK BAZILARI KAPALI AÇIK OLAN MÜFETTİŞ BİLE GÖNDERMİYORLAR. BİRDE DERSHANELER HANİ KAPANMIŞTI BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM.MİLLİ EĞİTİM DERHAL ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ GETİRMELİ.DEDİĞİNİZ GİBİ O merdivenaltı dershane yen bir FETÖ yuvasıdır.