…Ve yargı gereğini yaptı: Atatürk düşmanı kebapçı tutuklandı!

Sayın vali size soruyorum; Erzurum, veremli bu Atatürk düşmanı kebapçı üzerinden mi “turizm şehri “ olacak?

…Ve yargı gereğini yaptı:

Atatürk düşmanı kebapçı tutuklandı!

Buldukları her fırsatta Atatürk’ü, Cumhuriyeti ve Laikliği hoyratça istismar edenler ne kadar tehlikeli ve samimiyet fukarası ise, tepeden tırnağa cehalet üzere olan kimilerinin de, sanki kahraman edasıyla bu milletin ortak paydası olan değerlere hakaretler yağdırması çok daha vahim bir durumdur. Atatürk’e ve Cumhuriyete küfürler küfür yağdırıp bunu da bir marifetmiş gibi sosyal medya hesabından yayınlayan o kebapçının tutuklanması, bu ülkede yargının dikkati ve titizliğini göstermekle beraber, siyasi otoritenin de bu türden terbiyesizliğe müsamaha göstermediğini gösterir.

Eğer “Laikler köpektir” diyen bu adama kimse dokunmayacaksa, Sayın Vali, biz turizm şehri olmak istemiyoruz.

Cuma günü cami avlusunda, “…başlarım senin Mustafa Kemal’inden” diyen adamla Erzurum’da verem hastası olmasına ve buna rağmen tedavisine gitmeyip millete kebap satmayı sürdüren adam arasında ne fark var, diye sorabilirsiniz. Hemen söyleyelim. Erzurum’daki verem hastası ve cumhuriyet düşmanı o “yağ akıtıcı” kebapçı daha tehlikeli…

Erzurumlu bu adama, bundan böyle de milyonlar kazandırmaya devam edecek mi?

Elbette ki kimse ne Atatürkçü ne de laik olmak zorunda değil.

İnsanların düşmanla işbirlikçi olma hakları bile saklı!

Kebapçı sövdükçe sövdü.

İnternet takipçileri hayli fazla…

Bu sebeple kebapçı, herkese sayıp sövdüğünde dindar kesim sessiz kalmamalı

Sayın Vali…

Çok iyi niyetle bu şehri bir turizm merkezi kılmak istiyorsunuz.

Hani tüm “tüm laikler köpektir” dedi ya o kebapçı…

Ne dünyaya baktı ne de insanlığın fışkıran yüreğine…

O’na göre Atatürk’ün adını ağzına alan kafirdi, laikti, Kemalist’ti…

Göreceğiz: Erzurum ne kadar samimi?

O veremli kebapçının yağ akıtışı devam edecek mi, yoksa zıkkım çıksın dünyanın en güzel kebabı da olsa benim gözümde bir kıymeti yok diyenler mi önde olacak?

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet efe 14 Kasım 2023 09:41

    Atatürk e köpek diyen veremli diye serbest bırakıyor ama cumhurbaşkaına hakaret eden kanserli olsa serbest kalmıyorsa buradaa adalete falan yoktur. Ayp bu nasıl adalet. Allah cezanızı versin. Veremli veremli binlerce insana iskender yedirdi yağ döktü. Bunun vebali kimin üzerine olacak. hem hasta ol hem lokanta işlet hemde milletin önderine köpek de hemde serbest kal. Adalet nerede

  • Ejder Tepesi 13 Kasım 2023 09:36

    Yargı gereğini yapmalı. Ben buradan tüm Erzurumlulara sesleniyorum. Erzurumdaki bu israillinin o yemek salonuna kimse gitmesin, boykot etsin. Nasıl bugün ülkemizde israil malları boykot ediliyorsa bunun bu salonu da aynen öyle yapılmalı. Ey Dadaşlar!.. haddini bilmeyen böyle haddsizlere, eleştirerek , boykot edilerek haddi bildirilmeli. Erzurum bir serhat şehridir. Tarih boyunca Anadolu' nun çatısi olmuş, bu millete büyük hizmetlerde bulunmuştur. Atatürk bu ülkeyi zalim düşmandan kurtarma planını bu şehirden yapmıştır. Bu çok anlamlıdır. Böyle eblehlere fırsat verilmemelidir. Selamlar.

  • ahmet tekin 12 Kasım 2023 22:19

    yazıklar olsun ona terbiyesiz adam. atatürk e ölmüş birisine köpek demek ne demek ulan. hoşt sana. 2 et yapsın döner sattın adam mı oldun. çorbacı seni.

  • Halis demir 12 Kasım 2023 20:36

    Tebrikler ama şehirde onlarca gazeteci varken bu haberi sizlerin bulup yazması gerekmezmiydi. Gazetecilik görev olarak halkın hakkını savunan halkın göremediğini görüp uyaran kişidir. O meczupta tıpkı fetö gibi bizleri aldatmış pis mikroplu yemekleri yedirmiştir. Üstüne üstlük Atatürk e dil uzatmış laikler köpek demiştir. Kötü söz söyleyene aittir ve Erzurum halkı Atatürk e laf ettirmez. Atatürk olmasaydı anneandnen babaannen Yunan Rus İtalyan Fransız’ın hizmetçisi olacaktı bari bunun hakkını ver nankör rezil utanmadan bire sakal bırakıyorsun. Bir daha o dükkana adım atmayacağım ve yetkililerde o dükkanı mühürlemelidir verem hastalığı olan bu işi yapamaz. Valimiz de içişleri bakanımızda gereğini yapacaktır

  • Hacı H. 12 Kasım 2023 13:36

    Ecdat düşmanı ve yemek yediği tabağını inkar edip pisleten nursuz bir hain yazıklar olsun.