GÜNDEM Haber Girişi : 20 Aralık 2023 23:25

Vali Çiftçi’den Pazaryolu ziyareti

Vali Çiftçi’den Pazaryolu ziyareti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Pazaryolu’na ziyarette bulundu.

Karadeniz Bölgesi’ne komşu, eski bir yerleşim yeri olan, tarihte birçok kez işgallere maruz kalan, Ermeniler ile kanlı çatışmaların yaşandığı Pazaryolu ilçesini ziyaret eden Vali Çiftçi’yi, İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan, Pazaryolu Belediye Başkanı İbrahim Şahin ve ilçe kurum yöneticileri karşıladı.

Karadeniz sınırları içerisinde, nüfus açısından Erzurum’un en küçük ilçesi olma özelliğini taşıyan Pazaryolu’nda ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Çiftçi ardından İlçe belediyesine geçerek Belediye Başkanı Şahin’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Memnune Zengin-Refika Gül Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere başarı temennisinde bulunan Vali Çiftçi, hafizelerin eğitiminde emeği geçen hocalara teşekkür etti.

Pazaryolu ziyareti kapsamında sırasıyla İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, güvenlik güçlerinden ilçedeki asayiş ve güvenlik tedbirleri hakkında bilgi aldı.

Vali Çiftçi’nin Pazaryolu ilçe ziyaretine, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Müftüsü Rüstem Can ve İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger eşlik etti. Vali Çiftçi akşam saatlerinde Pazaryolu’ndan ayrıldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.