EKONOMİ Haber Girişi : 05 Haziran 2010 11:14

Uzun Harmanlar İğdeli Kur'an Kursu'nda mezuniyet Töreni

Uzun Harmanlar İğdeli Kur'an Kursu'nda mezuniyet Töreni
Uzun Harmanlar İğdeli Kur’an Kursu’nda 8 aylık kurs süresini başarı ile tamamlayan 16 kız öğrenci ile 30 ev hanımına düzenlenen törenle sertifikaları verildi
Alaaddin Keykubat Salonu’nda düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda öğrenciler 8 ay gibi bir sürede gördükleri eğitimi başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşarken aileleri de kızlarının başarısını alkışlarla kutladı.
 
Kur’an Kursu Müdürü Mehmet Bina, bayan öğreticiler Marziye Kont, Elmas Sevinç ve Rukiye Ak’ın büyük katkıları sonucu kursu başarı ile bitirdiklerini ifade eden öğrenciler kendilerine her türlü desteği veren Kurs yetkililerine teşekkür etti.
Kurs Müdürü Mehmet Bina ise konuşmasında, “Meram Müftülüğü bünyesinde hizmet veren kursumuz 1992–1993 eğitim - öğretim yılında hizmete açılmıştır. 2008–2009 yılına kadar bin 630 öğrenci mezun olmuştur. Kursumuz kız ve erkek Kuran kursu olup gündüzlüdür. Halen 1 erkek, 3 bayan öğretici ile eğitim ve öğretime devam etmektedir. Bugün de 8 aylık kurs süresini başarı ile tamamlayan 16 kız öğrencimiz ile 30 ev hanımı bayan kursiyerin Hatim Duası programını gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrencilerimizi kutluyor ailelerine de bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.