ERZURUM Haber Girişi : 26 Şubat 2015 23:51

Türetken: Erzurum dünya kenti olacaktır

Türetken: Erzurum dünya kenti olacaktır
AK Parti'den aday adayı olan TÜBİTAK EEEAG Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bahattin Türetken seçim çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti'den aday adayı olan TÜBİTAK EEEAG Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bahattin Türetken seçim çalışmalarını sürdürüyor. Dün Palandöken Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'le görüşen  Türetken, "Hedefimiz geleceğin Türkiye'sini oluşturmak. Erzurum bu gelecek vizyonunda her açıdan bir Dünya Kenti olacaktır"dedi.
Tübitak ve Üniversitelerdeki görevinden  Ak Parti aday adaylığı için ayrılan Prof. Dr. Bahattin Türetken, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gerek kent merkezi gerekse ilçelerde teşkilat üyelerini ziyaret eden Türetken, projelerini anlatıp, hemşerilerinden destek istiyor. Dün Palandöken Gazetesi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Türetken, aday olduğu takdirde Bütün tecrübelerini, projelerini, vizyonunu, uluslararası gücünü ve bugüne kadar oluşturduğu bilgilerini Erzurum için ortaya koyacağını söyledi. AK Parti'nin Türkiye için büyük bir şans olduğunu da ifade eden Türetken, "AK Parti hükümetleri  başta Erzurum olmak üzere yurdun dört bir tarafına önemli yatırımlar kazandırdı. İnanıyorum ki ilerleyen dönemlerde bu yatırımlar artarak devam edecektir. Bende halkımın desteğiyle aday olup milletvekili olursam memleketimi daha iyi yerlere getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Önemli projeleri Erzurum'da hayata geçirmek için var gücükle çalışacağım"dedi.
Mehmet Şener'de ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türetken'e çalışmalarında başarılar diledi.
Palandöken

Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.