GENEL Haber Girişi : 25 Haziran 2018 10:11

TRT'ye kadın eli bir değdi, pir değdi...

TRT'ye kadın eli bir değdi, pir değdi...
Ayça Alemdar yönetimindeki TRT Erzurum Müdürlüğü, son haftalarda üst üste yayına soktuğu birbirinden çarpıcı programlarıyla hem televizyonda, hem de radyoda büyük bir fark yarattı.
Muhammet Ali ÖZCANLI
Palandöken
Kurulduğu günden beri Erzurum'un yanı sıra bölgenin sesi ve soluğu olan TRT Erzurum Radyosu, son günlerde art arda yayına koyduğu programlarla, ülke genelinde adından söz ettirmeyi başardı. Ayça Alemdar'ın genel yönetimi, İsmail Bingöl'ün ise program direktörlüğünde genç ve dinamik bir kadroyla yeni yayınlara imza atan TRT Erzurum radyosu, "Doğu'nun  Sesi" programıyla tam bir fenomen oldu. Tamamen Erzurumlu spikerlerin sunuculuğunu, Erzurumlu teknisyenlerin teknik destek sağladığı ve Erzurum Radyosu'ndan yetişen usta prodüktörlerin yönetimindeki programlarda, başta sağlık, ekonomi, eğitim, siyaset ve tarım gibi önemli konular, deneyimli konuklar tarafından ele alınıp dinleyici bilgilendiriliyor. 

Kısa bir süre önce TRT Erzurum Müdürlü- ğü'ne asaleten atanan Ayça Alemdar,  alanında tek olmasına rağmen, TRT üst yönetiminin verdiği destekle gerek televizyon canlı yayın programları, gerek Erzurum'da çekimleri yapılan ve  sanatçı Nurullah Akçayır'ın canlı sunduğu müzik programı ve gerekse "Doğu'nun Sesi" adı altında radyoda dinleyiciyle buluşan birbirinden çarpıcı yayınlarla bölge halkının taktirini kazandı. Usta gazetecilerin yanı sıra  başarılı hukukçuların, hekimlerin ve alanında uzman olan daimi kişilerin konuk edildiği bu radyo programları ise, yine Erzurum'un yetiştirdiği değerli yapımcılar üstleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.