SPOR Haber Girişi : 18 Eylül 2017 00:34

Trabzonspor Basketbol'da Hopikoğlu yeniden başkan

Trabzonspor Basketbol'da Hopikoğlu yeniden başkan
Trabzonspor Basketbol Takımı'nın bugün yapılan Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede ilk olarak faaliyet ve denetleme raporları okundu. Ardından tek liste halinde yapılan seçimde, mevcut Başkan Abiş Hopikoğlu yeniden Trabzonspor Basketbol Kulübü başkanlığına seçildi. Kongrede Trabzonspor Basketbol Takımı'nın borcu 2 milyon 351 bin lirası eski dönem, 6 milyon 681 bin lirası da yeni dönem olmak üzere toplam 9 milyon 33 bin 492 lira olarak açıklandı.
Kongrede konuşan Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor ile gönül bağının olduğunu ifade ederek, "Benim Trabzon ile ilgili tek bağım sadece bordo-maviye, Trabzonspor'a olan aşkımdır. Başka da hiçbir bağım yoktur. Geçmişte olmadı, gelecekte de bu şehirden başka bir beklentim yoktur. Tek umudum, beklentim, bu şehrin, bu kulübün her alanda başarılı olması. Abiş Hopikoğlu'nun Erzurum doğumlu olması Trabzonlular için eksiklik değil, onur verici, gurur verici, tamamlayıcı, Trabzon'un büyüklüğüne yakışır, Trabzon'un ve Trabzonspor'un sadece Trabzon şehrine sığamayacak kadar büyüklüğünün de en geniş izahıdır. Hiç kimse beni doğduğum yerden yargılamaya tabi tutmasın. Trabzonspor Basketbol Kulübü, insanların fedakarlıkları ile ayakta tutulmaya çalışan bir takım. Son yıllarda rakiplerimiz, iş adamlarının duyarlılıkları ile bu branşlarda önemli başarılar elde ettiler. Bunun izahı iş adamların yaptığı maddi desteklerdir. Türkiye'de ilk 500 içinde 86 doğumlu iş adamımızın olduğu bir yerde son 6 ayda 1 milyon dolar almaya çalışıyorum ve alamıyorum. Bu ayıpta onların olsun. Trabzonlu doğmak kimseyi buranın sahibi ve hamisi yapmaz. Trabzonlu olmak için Trabzon'un içinde yaşattığı, 1967'de doğurduğu o devrimci ruhunu yaşatmak ile olur. Trabzonluluğun kimlikte yazan bir ibare olmadığını hatırlatmak istiyorum" dedi.

Etiketler : trabzonspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.