EKONOMİ Haber Girişi : 07 Şubat 2011 15:31

Tortum Müftülüğü Belde ve Köylerde Kahvehane Sohbetleri Başlattı

Tortum Müftülüğü Belde ve Köylerde Kahvehane Sohbetleri Başlattı

Kısa bir zaman önce Tortum müftülüğü tarafından ilçe merkezinde başlatılan kahvehane sohbetleri gelen yoğun talep üzerine belde ve köylerde de yapılmaya başlandı.

Bu çerçevede ilk olarak 26.01.2011 Çarşamba günü yatsı namazı sonrası İlçe Müftümüz Sayın Celal BÜYÜK Aksu köyünde O4.02.2011 tarihinde ise İlçe vaizimiz Abdullah GÖLÜKCÜ ile birlikte Şenyurt beldesi Derekapı mahallesi kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çaylı sohbette sayın müftümüz önce sahabe hayatından örnekler sundu. Ardından köy halkı tarafından ilçe müftümüze sorulan sorulara ilçe müftümüz cevaplar verdi. Bu arada ilçe müftümüz müftülük olarak yürütmekte oldukları din hizmetleri hakkında ve Başkanlığımızın umre organizasyonu hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendirdi.

Müftülüğümüz tarafından kahvehane sohbetlerinin köylerde de başlatılmış olmasından dolayı gerek Aksu köyünde gerekse Şenyurtta vatandaşlarımız duydukları memnuniyeti sayın müftümüze ilettiler ve kendilerine teşekkür ettiler. Sayın müftümüzde  sohbete gösterilen yoğun ilgiden dolayı  köy halkına teşekkür etti.

Program sonunda sayın ilçe müftümüz köy halkımızın sorunlarını dinledi ve gerekli mercilere iletmek üzere notlar aldı.