Oyun nasıl bozuldu ama

“Biz demiştik” demeyi sevmiyoruz da, lakin bu sefer bir iki kelam edelim…

Yaşanan ekonomik sorunlar için başından beri sürekli itidalli olmayı ve olup bitenleri iyi okumak gerektiğini savunup duran gazeteniz Palandöken, geçen hafta Türkiye’de büyük bir gazetecilik olayına imza attı. Başyazarımız Mehmet Şener’in, “Oyun bozulacak” başlığıyla kaleme aldığı analizde, Türkiye’nin, bazı çevrelerin döviz ve ekonomi üzerinden oynadıkları oyunların bozulacağını ve ülkemizin bu tuzağı da boşa çıkaracağı değerlendirmesi yapılmıştı.

Şener’in yazısından bir gün sonra alınan tedbirler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmış ve çılgınlık seviyesine ulaşan döviz tepetaklak olmuştu. Palandöken’in, Türk medya dünyasında yaptığı bu çıkış, kimi çevrelerce “hayal ürünü” olarak yorumlanırken geniş bir kitle nezdinde de, “haydi inşallah” temennisi ile karşılık bulmuştu.

Bugüne kadar başta organize suç örgütleri olmak üzere FETÖ ve PKK gibi konularda en korkusuz haber ya da yorumlarıyla adını ülke çapında defalarca birinci sayfalardan duyuran gazeteniz Palandöken, şimdi de pandemi ve ekonomik kriz üzerinden yaptığı haber ve yorumlarıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

Oyun bozulacak” dedik ve bütün Türkiye derin bir nefes alarak gördü ki evet; Başkan Erdoğan tıpkı önceki tuzaklar gibi bu sinsi kahpeliği de savuşturmayı başardı.

Palandöken’in bunu önceden öngörmesi ise tabii ki ne kehanet ne de falcılıktı.

Palandöken, her şeyden önce ülkenin köklü devlet tecrübesine, milletin ferasetine ve 20 yıldır yönetimde olan Erdoğan’a inanıyor.

Oyun bozulacak” manşeti, samimi bir inancın tezahürüdür.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir 29 Aralık 2021 08:32

    Oyun falan yok. 19 senedir paradan para kazanma buna sebe oldu. faizler 19 senedir sıfırmıydı hayır her zaman faiz vardı. Suçu kendimizde arayalım ki tedaviyi doğru yapalım. dış güçlermi doları 2 ayda 18 liraya çıkardı dış güçlermi 1 günde düşürdü. iç güçler paradan para kazanan daha önceden haber alan elitler paralarına para jkattılar. Devlet sırrı değil 128 milyar doları kimler aldı. kimler bozdurdu. olay bu kadar açık.