GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ekim 2015 09:45

Öğrenci yurtları denetlendi

Öğrenci yurtları denetlendi
Oltu'da hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarını denetlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Dr. Mahmut Zengin, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Bölge Müdürü Salih Kaygusuz ve ARGE Eğitim Dairesi Araştırmacısı Hasan Ayasun Oltu'da hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarını denetledi. 
Öğrencilerle bir araya gelen heyet, öğrencilerin yaşamış oldukları sorunları dinlerken bol bol sohbet ettiler.
Öğrencilere yaşadıkları sorunların çözümü noktasında yardımcı olacaklarını belirten Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Dr. Mahmut Zengin, ''Yurtlarda genel anlamda ciddi bir sorunla karşılaşmadık. Oltu'daki kız ve erkek öğrenci yurtlarının genel durumu Türkiye ortalamasının çok üzerindedir. Ufak tefek sorunları da Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürümüz Salih Kaygusuz çözüme kavuşturacaktır'' dedi. Daha sonra Oltu'daki baba ocağını ziyaret eden Daire Başkanı Zengin, anne ve babasının elini öperek hayır dualarını aldı. Oltu'da birçok okul ziyaretinde bulunan Zengin, Oltu'dan ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.