ERZURUM Haber Girişi : 15 Ekim 2015 17:05

ADAY MEMURLAR İÇİN YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ

ADAY MEMURLAR İÇİN YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ
Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne atanan aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 19 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.
Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne atanan aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 19 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Aile Ve Sosyal Politikalar il Müdür Yardımcıları Harun Akpınar, Şermin Zil ve Cemil İlbaş, Şube Müdürleri Nurullah Taşçı ve Selami Peksöz ile kurum personeli ile aday memurluğu sona eren 19 personel ve personelin yakınları katıldı.
2014 Eylül ayı itibarı ile Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü'nde göreve başlayan aday memuru bir yıllık temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj sürelerini tamamlayarak asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandı.
''BU MEMLEKET BİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR''
Yemin töreninde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Akpınar, "Bu yemin töreninden sonra çok kutsal bir göreve asaleten başlamış bulunmaktasınız. Uzun yıllar vatanımızda milletimize, sağlıklı, huzurlu, fedakarca hizmetlerde bulununuz, çalışma hayatınız hep başarılarla dolu olsun. İş disiplini her zaman başarı getirir. Bu memleket bizlerden çok şey bekliyor. Memurluk görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Zil ise burada yaptığı konuşmada, insanların hayatına dokunan bir kurumda görev yapmanın manevi açıdan ayrıcalık olduğunu belirterek, iş hayatında manevi ve maddi doyumun yanında vicdani doyumunda ayrı bir yere sahip olduğunu ifade etti.
İlbaş ise aday memurlara başarılar dileyerek, ''Görevini hakkıyla yerine getiren vatanseverler olmanızı diliyorum'' dedi.
YOĞUN BİR EĞİTİM SÜRECİ SONRASI YEMİN ETTİLER
Şube Müdürü Taşçı da aday memurların yoğun bir adaylık eğitimi sonrası mesleğe başladığına dikkat çekerek, kurum çalışmalarının üretken olmasının mesleki verimlilik açısından önemli olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Aday memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 2670 sayılı maddesine göre Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti ve asaleten devlet memurluğu görevine başladılar.
Tören sonunda göre başlayan memurlar kurum yöneticileriyle birlikte pasta keserek, hatıra fotoğrafı çekildiler.
Etiketler : memur
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.