EKONOMİ Haber Girişi : 07 Mayıs 2010 01:52

Naci Çakmakçı Ağrı Tutak Müftüsü oldu.

Naci Çakmakçı Ağrı Tutak Müftüsü oldu.

İlimiz Müftülüğü vaizlerinden Naci ÇAKMAKÇI Ağrı ili Tutak İlçe müftüsü olarak atandı.

İl Müftülüğü bünyesinde 2007 yılından buyana vaiz ve yakın zamana kadar da Kur’an Kursları Müdür vekili  olarak görev yapmakta olan Naci ÇAKMAKÇI ,yeni görevine başlamak üzere 03.05.2010 pazartesi günü ilimizdeki görevinden ayrıldı.
 
Naci ÇAKMAKÇI ilçe müftüsü olması ve buradaki görevinden ayrılması sebebiyle 03.04.2010 pazartesi günü saat 09.30 da müftülük konferans salonunda yapılan aylık mudat personel toplantısında duygulu bir konuşma yaptı ve mesai arkadaşlarıyla tek tek kucaklaşarak helalaştı.

 
Toplantıda İl Müftüsü İlyas SERENLİ tarafından kendisine verilen “Teşekkür  Belgesi”ni İl Müftü yardımcısı Yahya ÇANKAYA,Valimiz Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU tarafından  verilen “Takdir Belgesi”ni de İl Müftümüz İlyas SERENLİ kendisine takdim ederek başarılar diledi.

Naci ÇAKMAKÇI için İl Müftülüğünce aynı gün saat 20:00 de Rize öğretmen Evinde bir veda yemeği verildi.Yemekte konuşma yapan İyidere vaizi Özcan YILMAZ,Alipaşa Köyü İmam Hatibi Ali YILMAZ,Personel Şube Müdürü Erol ALKAN,Kalkandere Vaizi Abdulkerim ÇELİK ve İl Müftüsü İlyas SERENLİ birer konuşma yaparak Naci ÇAKMAKÇI ile ilgili zaman zaman güldüren,zaman zaman hüzünlendiren anılarını anlattılar.

Veda yemeğine tüm daire personeli ,cami görevlileri,Kuran kursu Öğreticileri ve ilçe Müftü ve vaizleri katıldı.

Veda yemeği daire personelinin Naci ÇAKMAKÇI’ya  hediyesinin il Müftü Yardımcısı Yahya ÇANKAYA tarafından takdimi,Diyanet-Sen Rize Şubesi Başkanı Recep ŞAFAK’ın üyeler adına Plaket ve hediye takdimi ile Naci ÇAKMAKÇI’nın katılanlarla vedalaşması ile sona erdi.

ARDEŞEN VAİZİ OSMAN EKŞİOĞLU DA ERZİNCAN ÇAYIRLI İLÇE MÜFTÜSÜ OLDU.

Naci ÇAKMAKÇI ile birlikte sınavlara katılan ve aynı gün kur’a çeken ilimiz Ardeşen ilçe vaizi Osman EKŞİOĞLU ‘da Erzincan ili Çayırlı ilçe Müftüsü olarak atandı.

Her iki vaizimize de ilçe Müftüsü olarak yapacakları görevlerinde başarılar dileriz.