EKONOMİ Haber Girişi : 06 Mayıs 2010 01:19

Giresun da Kuran Kursları için Kermes

Giresun da Kuran Kursları için Kermes

Giresun Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde müftülüğe bağlı Kur'an Kurslarıyla birlikte kermes düzenledi.

Atapark'a kurulan çadırda düzenlenen kermesin açılışı 04.05.2010 Salı günü İl Müftüsü Necati Akkuş ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından yapıldı. Düzenlenen bu kermeste her gün iki ayrı Kur'an Kursu öğreticileri ve öğrencileri faaliyet gösterecek ve kermes 10 gün boyunca açık kalacak.

İl Müftüsü Necati Akkuş açılışta yaptığı konuşmada "Kermesten elde edilen gelirlerle Kur'an kurslarımızın ihtiyaçları karşılanacaktır. Bu konuda bize yardımcı olan tüm yetkililere teşekkür edeyoruz. Böyle bir çalışma yaptıkları için de kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde halkımızın Kur'an Kurslarımızı  daha iyi tanıyacaklarını ve görevlilerimizle daha iyi kaynaşacaklarını ümit ediyoruz" dedi.

 
Kur'an Kursları Müdürü Ayhan Okur ise Böyle güzel bir organizasyon yaptıkları için Kur'an Kurslarımızda görev yapan öğreticiler ve bu kurslara devam eden kursiyerleri tebrik edip emeği geçen herkese teşekkür etti.
Açılışın ardından İl Müftüsü Necati Akkuş, Belediye Başkanı Kerim Aksu Müftü Yardımcısı A. Muhammed Çınar, Kur'an Kursları Müdürü Ayhan Okur, din görevlileri ve vatandaşlar hep birlikte kermesi gezip alışveriş yaptılar