EKONOMİ Haber Girişi : 01 Eylül 2010 01:11

Müftü Arvas'tan Anlamlı Hediye

Müftü Arvas'tan Anlamlı Hediye

Siirt Müftüsü Faruk Arvas, 3 Ağustos 2010 tarihinde  Bosna Hersek’te yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında Ülkemize altın madalya kazandıran Evin Demirhan’ı makamında kabul etti. Arvas, Şampiyon olan güreşçimize Kur’an-Kerim meali ve İslam ilmihalini hediye etti.

Son olarak Bosna Hersek’te yapılan Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden Evin Demirhan’ı konuk eden Siirt Müftüsü Faruk Arvas, sporcunun performansının mutluluk verici olduğunu, Siirt ve Türk güreşinin geleceği için bu başarının çok önemli olduğunu belirterek, önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan Dünya Şampiyonası için de başarının devamını beklediğini söyledi. Müftü Arvas Avrupa şampiyonu olan Evin Demirhan’ın başarılı olması için de dua edeceğini sözlerine ekledi.

Başarılı güreşçi Evin Demirhan ise önünde çok yol olduğunu, bu yolda çok çalışarak ata sporunda önemli dereceler elde etmek istediğini söyledi. Yıldız sporcu önümüzdeki dönemde yapılacak Dünya Şampiyonası için Müftü Arvas’a başarı sözü de verdi.

Ziyaretin ardından il müftüsü Faruk Arvas Avrupa Şampiyonu Güreşçimize Kur’an-Kerim ve ilmihal hediye etti. Demirhan’a il Müftülüğü ziyaretine antrenör Salman Mülayim eşlik etti.