ERZURUM Haber Girişi : 08 Kasım 2015 23:07

Milletvekili Ilıcalı Palandöken'deydi

Milletvekili Ilıcalı Palandöken'deydi
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum seçmeninin her zaman olduğu gibi AK Parti'nin yanında yer aldığını belirterek,'' Biz de AK Parti olarak Erzurum'u mahcup etmeyeceğiz'' dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum seçmeninin her zaman olduğu gibi AK Parti'nin yanında yer aldığını belirterek,'' Biz de AK Parti olarak Erzurum'u mahcup etmeyeceğiz'' dedi. Beraberinde AK Parti eski milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, Oral Et'in ortaklarından işadamı Sinan Oral ve gazeteci İsmail Çakır olduğu halde gazeteniz Palandöken'i ziyaret ederek başyazarımız Mehmet Şener'le görüşen milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum'un hakettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ilıcalı,'' Erzurum 2002'den beri AK Parti'yi destekliyor ve her seferinde daha fazla oy veriyor. Şimdi sıra bizde. Biz AK Parti Erzurum milletvekilleri olarak Erzurum'u layık olduğu yere taşımaya çalışacağız'' dedi.
Etiketler : ılıcalı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.