ERZURUM Haber Girişi : 08 Kasım 2015 23:01

Paralelci polis şefi mahkemede kıvırdı!

Paralelci polis şefi mahkemede kıvırdı!
Adına kayıtlı twitter hesabından başta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler dolu twitler atan polis müdür yardımcısı Öztürk Kula açığa alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler dolu twitler atan polis müdür yardımcısı Öztürk Kula açığa alındı.
Adına kayıtlı twitter hesabından başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, devlet büyüklerine ve AK Parti'ye hakaretler içeren paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ardından da savcılığa sevkedilen emniyet müdür yardımcısı Öztürk Kula, mahkeme tarafından adli kontrol kaydıyla serbest bırakılmıştı. Edinilen bilgiye göre Kula hakkında adli soruşturmanın yanısıra idari soruşturma da başlatıldı.

BİR YILDIR TAKİP EDİLİYORDU
Attığı tvıtlerle paralel yapıya mensup polis şeflerinden biri olduğunu gösteren Öztürk Kula, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Paralelci olduğu düşünülen Kula, Asayiş Şube'de pasif bir görev yürütüyordu. 
Çünkü yaklaşık bir yıldan beri takip altındaydı. Paralel yapıya yakın çevrelerle birlikte hareket eden ve sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer devlet büyüklerine hakaretler dolu tıvıtler paylaşan Öztürk Kula hakkında, adli soruşturmanın dışında idari soruşturma da başlatıldı. Halen açıkta olan paralelci polis şefi Öztürk Kula, mahkemede, hesabının çalınmış olabileceği yönünde bir savunma yaptı.
Ramazan Karataş

Etiketler : polis
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.