SİYASET Haber Girişi : 19 Mayıs 2015 00:11

MHP'li adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdı

MHP'li adaylar seçim  çalışmalarını hızlandırdı
MHP'nin milletvekili adaylarından Gökhan Arslan ve Ömer Durur, Palandöken ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.
MHP'nin milletvekili adaylarından Gökhan Arslan ve Ömer Durur, Palandöken ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Erzurum Açık Oto Pazarı'nı ziyaret eden milletvekili adayları, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP'li adaylar ardından Erzurum Forum AVM'yi ziyaret etti. 
MHP'nin iddialı milletvekili adayı Gökhan Arslan, "Oto pazarını ve AVM'yi ziyaret ettik. Üzülerek söylüyorum ki; esnafımızın durumu içler acısı. Esnafımız daha biz söze başlamadan derdini anlatmaya başlıyor. Bu üzücü durum karşısında partimizin özellikle esnafımız için ayakları yere basan vaatleri vardır. İnşallah MHP iktidarıyla esnafımızın bütün problemlerini çözeceğiz"dedi.

MHP ADAYLARI ÇİMEN VE 
HIZARCI AŞKALE'DE...
MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Aşkale ilçesinde seçim çalışması yaptı. 
Partililerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği adaylar, 7 Haziran seçimlerine önemine dikkat çekti, Aşkale'den destek istedi. Hükümetin Türkiye'nin son 13 yılını suni gündemler ve algı yönetimiyle damgasını vurduğunu anlatan MHP'li Ertürk Çimen, "Türkiye'de istikrardan bahsediyor, büyüme nutukları atıyorlar. Ama durum bunun tam tersine; büyüme kaydedilen ülkelerde esnafın, işçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin ve üreticinin darboğaz içerisinde olması mümkün müdür? Değildir, fakat bu iktidar, her şey apaçık ortadayken, milletin borcu gırtlağına dayanmışken, hiç utanmadan, arlanmadan büyümeden bahsediyor. Bu masallara artık kimse inanmıyor"diye konuştu. 
İlçe merkezindeki esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan MHP'li adaylar, bağlı mahalle köylerde de temaslarda bulundular. MHP iktidarıyla Türkiye'nin yeni bir döneme başlangıç yapacağını ifade eden MHP'li aday Ertürk Çimen, "Asıl huzur ne olduğunu, istikrarın ne demek olduğunu bu millet işte o zaman görecek. Çünkü kazanacak ve kazanarak büyüyecek. Bu ülkenin birinci meselesi yoksulluk ve yokluk olmayacak" diye konuştu.

MHP ADAYLARI AYDIN 
VE KAYA TORTUM'DA

MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya Tortum İlçesi'nde seçim çalışmalarına devam etti.
Tortum ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden MHP adayları, buradan Ödük vadisine geçti. Pehlivanlı, Bağbaşı, Aşağı katıklı, Yukarı katıklı, Dikmen ve Serdarlı mahallelerini ziyaret eden Prof. Dr. Aydın ve Kaya, Aşağı Katıklı Mahallesi'nde vatandaşlarla voleybol maçı yaptı. Maçı Zekai Kaya'nın yar aldığı takım karşısında Prof. Dr. Kamil Aydın'ın takımı kazandı. Maçtan sonra çay içip vatandaşlarla sohbet edip yorgunluk atan Aydın ve Kaya daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. Buradan Şenyurt mahallesine geçen MHP adayları, kahvehanede ilçenin ve mahallelerin sorunlarını dinlediler.
Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.