SİYASET Haber Girişi : 19 Mayıs 2015 00:07

Fırat'a Mahallebaşı'nda sevgi seli

Fırat'a Mahallebaşı'nda sevgi seli
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret edip destek istemeye devam ediyor.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret edip destek istemeye devam ediyor. Mahallebaşı semtinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partili aday destek isteyerek sorunların çözümü içinde çalıştıklarını belirtti. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü. Fırat, ilk olarak Mahallebaşı semtinde kurulan pazarı ziyaret etti ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözülmesi için gerekenin yapılacağını söyledi. Fırat daha sonra Mahallebaşındaki Ak Parti seçim bürosunu ziyaret etti. Mahallebaşındaki esnafı ziyaret eden Fırat, esnafın sorunlarını dinledi. Ak Partili aday bazı ailelere taziye ziyaretinde de bulundu.
Fırat daha sonra Erzincankapı'da esnafı ziyaret ederek isteklerini sordu. Fırat akşam saatlerinde Havuzbaşı'ndaki Ak Parti seçim TIR'ını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Fırat, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığına da ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fırat, Ak Parti Hüseyin Avni Ulaş mahallesi temsilciliğinde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Fırat, sorunların çözümü içinde takipçi olacağını ifade etti.

TARIKDAROĞLU ILICALI 
VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, Erzurum'da 6'da 6 çıkarmak istediklerini hatırlatarak, "Sizlerin desteğiyle şehrimizde 6 vekil adayımızı da meclise taşıyacağız."dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarına Ilıca ilçesinde devam etti. Ilıca ilçesinde, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan ile birlikte esnafı gezen Tarıkdaroğlu, esnafın sorunlarını dinledi. Ziyarette Ak Partinin çalışmalarını da anlatan Tarıkdaroğlu, Ak Partinin ülkeyi kaosa sürüklenmekten kurtardığını bildirdi. Erzurum'da 6'da 6 çıkarmak stediklerini yineleyen genç aday, vatandaşların desteklerine ihtiyacı olduklarını kaydetti.
Ziyarette vatandaşlar Aziziye Belediye Başkanı Orhan'a da çözülmesini istedikleri bazı sorunları aktardı. Orhan, sorunlar üzerinde çalışmaların başladığını ve ilerleyen günlerde sonuç alınacağının müjdesini verdi. Ziyarette öğrencileri de dinleyen Tarıkdaroğlu'na ulaşım ile ilgili ek seferlerin konması istendi. Tarıkdaroğlu'da seferlerin öğrencilerin ders saatlerine göre düzenlendiğini hatırlatarak ihtiyaç dahilinde ek seferler konacağını söyledi.
Tarıkdaroğlu, Ilıca seçim irtibat merkezini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşların Tarıkdaroğlu'na ilgi gösterdiği gözlenirken birçok vatandaşta genç aday ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK PARTİLİ YILMAZ PASİNLER'DE
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz, Pasinler ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Yılmaz, "Ayrım gözetmeksizin hepsine gidiyoruz. Mitinglerimizi yapıp çalışıyoruz. Hizmet götürüyoruz." dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarını Pasinler ilçesinde sürdürdü. Yılmaz, Pasinler ilçesinde faaliyet gösteren ve inşaat malzemeleri üretimi yapan bir fabrikayı ziyaret ederek çalışanlarla bir süre sohbet etti. Yılmaz, daha sonra Yayladağı mahallesinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ak Partili aday, anayasanın değişmesi ve hizmetlerin daimi için Ak Partiye oy verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Yılmaz daha sonra Serçeboğazı mahallesine geçerek buradaki seçmen vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara yeni anayasayı anlatan Yılmaz, vatandaşların vereceği oylarla demokratik bir anayasanın oluşturulacağını ifade etti. Yılmaz, başkanlık sisteminin de nasıl uygulanacağını paylaştı. Ak Partili Yılmaz, "CHP, iç Anadolu'da, MHP güneydoğuda, HDP batıda yoklar. Mitingleri bile yok. Biz 81 ilde varız. Ayrım gözetmeksizin hepsine gidiyoruz. Mitinglerimizi yapıp çalışıyoruz. Hizmet götürüyoruz. Artık ülkemize başkanlık sistemi gelmeli ve sivil bir anayasa ile ülkeyi yönetmeliyiz." şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ADAYI 
AYDEMİR'DEN ETSO'YA ZİYARET
Seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti. 
ETSO'da ilk olarak, oda bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'ni (ABİGEM) ziyaret eden AK Parti adayı Aydemir, burada Koordinatör Prof. Dr. Osman Demirdöğen'le görüştü. Ziyaretinde, Erzurumla ilgili projelerinden söz eden İbrahim Aydemir, tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi ve "Organize Hayvancılık Bölgesi"kurulması konusunda gereken çalışmaları yapacağını belirtti. Erzurum'un potansiyellerini ortaya çıkarmak ve projelendirmek için ABİGEM gibi kurumlarla yakın işbirliği içerisinde olacağını ifade eden Aydemir, kentin kalkınma için yeterli potansiyele sahip olduğunu söyledi. ABİGEM A.Ş. Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen de, Erzurum'un sorunlarıyla yakından ilgilenen, gereken altyapı hizmetlerinin sağlanması ve kamu imkanlarının getirilmesinde yardımcı olacak siyasilerin şehrin ufkunu açacağını belirterek, ziyaretinden dolayı İbrahim Aydemir'e teşekkür etti ve başarı diledi.
ABİGEM'in ardından ETSO Genel Sekreteri Av. Harun Delibaş'ı da ziyaret eden Aydemir, oda çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Kamu kurumu niteliğindeki tüzel kişilik olan ETSO'nun, şehrin problemlerinin belirlenmesinde ve çözümünde rehber bir kuruluş olduğunu ve çok önemli bir misyon yüklendiğini kaydeden Aydemir, "Erzurum için mesai harcayan ve taşın altına elini sokan herkese minnet duyuyoruz. Bu anlamda, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfü Yücelik ve ekibine de teşekkür ediyoruz"diye konuştu.
Aydemir daha sonra ETSO'da birimleri gezerek çalışanlarla ayaküstü sohbet etti. Aydemir'e ETSO'daki ziyaretinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Sedat Özaras, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve partililer eşlik etti.
Etiketler : fırat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.