SİYASET Haber Girişi : 04 Haziran 2015 09:22

MHP'li adaylar Narman'da

MHP'li adaylar Narman'da
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adaylarından Gökhan Arslan, Ertürk Çimen, Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı ve Ömer Durur dün Tortum, Oltu, Şenkaya ve Narman ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adaylarından Gökhan Arslan, Ertürk Çimen, Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı ve Ömer Durur bugün Tortum, Oltu, Şenkaya ve Narman ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Yaklaşan seçim öncesinde Erzurum'un ilçelerine konvoy eşliğinde ziyaretler gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayları bugün gittikleri ilçelerde büyük bir coşkuyla karşılandılar.
Narman ilçe merkezinde ise adeta yer yerinden oynadı.MHP'li adayları büyük ilgi ile karşılayan Narmanlılar 7 Haziran tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi ile yürüyeceklerini dile getirdiler.
Narman ilçe merkezinin ardından Narman'ın Şekerli, Sütpınar, Koçkaya ve Göllü Mahallerini ziyaret eden adaylar coşkulu kalabalıklara hitap ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ni Narman'da ve Erzurum'da birinci parti yapacaklarına dair söz aldılar.

SAĞDUYU VE İTİDAL 
ÜLKÜCÜ CAMİANIN 
BAŞ TACIDIR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, "Demokrasilerde hesap sorma mercii, sandıklardır. Hiç kimse Ülkücü camiayı kumpaslar içerisine çekmeye çalışmasın" dedi. 
MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, HDP'nin Erzurum'da yarın gerçekleştireceği miting öncesinde bir açıklama yaptı. Beraberinde Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı ile birlikte basın açıklaması yapan Anatepe, "Herkesin malumu olduğu üzere; Türkiye çetin bir dönemeçten geçiyor. Bir takım karanlık güçler bu süreçte partimizi ve camiamızı yıpratmak, kargaşa ortamları oluşturmak, huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik adımlar atmak isteyebilir. Bu bakımdan provokatif her türlü girişime karşı uyanık olunmalı, itidal ve sağduyu kesinlikle elden bırakılmamalıdır" diye konuştu.
Seçim sürecinin başladığı günden bu zamana kadar huzur, istikrar, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının değişmez tek adresi olarak hep MHP'yi gösterdiklerinin altını çizen İl Başkanı Anatepe, "MHP olarak siyasi nezaketimize ve Milliyetçi Hareket'e yakışır üslubumuza bugüne kadar halel getirmedik, bundan sonra da getirmeyeceğiz. Unutulmamalıdır ki; Ülkücü camianın her bir mensubunun ziyneti ahlakıdır, edebidir, şefkati ve kardeşliğidir. İlaveten her bir Ülkücü için değişmez ölçü ise, kanundur, düzendir, nizamdır. Hiç kimse partimizi ve camiamızın hiçbir mensubunu bu çizginin dışına asla çekemeyecektir. Çünkü yüreğinde Üç Hilal aşkı taşıyan her bir Ülkücü kardeşimiz, artniyetli girişimlere, oyunlara ve kumpaslara gelmeyecek kadar akıl, fikir ve irfan sahibidir. Bizi biz yapan da, işte bu irfandır" şeklinde konuştu.
Etiketler : mhp narman
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.