ERZURUM Haber Girişi : 04 Haziran 2015 09:18

Alâ'dan anlamlı hediye

Alâ'dan anlamlı hediye
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Tortum ilçesi gezisi sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Sönmez Durmaz'ın bu talebini geri çevirmedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Tortum ilçesi gezisi sırasında kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen Sönmez Durmaz'ın bu talebini geri çevirmedi. Akülü tekerlekli sandalye Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selim Özdemir tarafından teslim edildi. 
İçişleri eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Tortum ilçesi Dere kapı mahallesindeki seçim gezisi sırasında, akülü engelli aracı isteyen Sönmez Durmaz isimli vatandaşın isteğine kayıtsız kalmadı. Ala, Durmaz'a en kısa süre içerisinde tekerlekli sandalyeyi temin edeceğine söz verdi.
Ala seçim ziyaretleri kapsamında Narman'da miting düzenlediği sırada Durmaz'ın aracını Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selim Özdemir teslim etti. Akülü aracını teslim alan Sönmez Durmaz'ın sevinci gözlerinden okundu.
Sönmez Durmaz, "Başta Efkan Ala olmak üzere yardımcı olan Ak Parti il başkanı Fatih Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Ak Parti biz engellilerin he zaman yanında oldu. Verilen hizmetlerden dolayı minnettarız. Bir Erzurumlu olarak Ala'nın yeniden kabinede bakan olarak yer almasından gurur duyacağız."diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Musa Taşkın da böylesi bir yardım için İçişleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala'ya teşekkürlerini ilettiklerini kaydetti.

FIRAT: HİZMETİN ADI AK PARTİ, 
VATANDAŞI KANDIRAMAZLAR
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, Hınıs ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Fırat, "Erzurum ve ülkenin gelişimi için mücadele eden ve bunu sürdürecek tek parti Ak Parti'dir." dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına Hınıs ilçesinde devam etti. Fırat, ilk olarak Ak Parti Hınıs ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerden seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fırat; Halil Çavuş, Ova Kozlu ve Toprak Kale mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Ak Partili aday gittiği mahallelerde taziye ziyaretlerinde de bulundu.
Fırat, seçimlerde son viraja girildiğini hatırlatarak, "Halkımız tercihlerini belirledi. Seçimlerde zaferle inşallah çıkacağız. Bazı siyasiler havlu atacak. Neye hizmet ettikleri bilinmeyenlere her türlü baskı ve tehdite rağmen halkımız biat etmeyecektir. Demokrasiyi bizler savunuyoruz. Hizmeti bizler getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. İstikrarı bizler yakaladık. Erzurum ve ülkenin gelişimi için mücadele edecek parti Ak Partidir. Halkımız bize biz de halkımıza güveniyoruz." diye konuştu.

TARIKDAROĞLU ESNAFLA 
HEMHAL OLDU
Ak Partili Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum'da esnafı işyerlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Genç aday, Ak partinin seçimden sonra daha güçlü bir halde vatandaşlara, esnafa, çiftçiye, memura hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnafı yalnız bırakmıyor. Şehirde gezilmedik esnaf bırakmayan genç aday, esnafa yönelik geliştirilen projeleri anlatıyor ve partisine destek istiyor.
Tarıkdaroğlu, Galericiler Sitesi'ni esnafını ziyaret etti. Esnafla tek tek sohbet eden genç aday Erzurum'un ülknin ticaret üslerinden biri olacağına dikkat çekti. Erzurum'un bölgenin kalbi olduğuna vurgu yapan Tarıkdaroğlu, "12 yılda önemli temeller attık. Yatırımın temelini hazırladık. Şimdi bu temellerin yükselme vakti. Sandıktan halkın güveni ve duasıyla zaferle çıkacak olan Ak Parti, nasl bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttuysa, ş,imdi bizler de sizlere hizmet sözü veriyoruz ve yapacaklarımızın garantisini de veriyoruz" dedi.
Vatandaşlarla da sohbet eden Zafer Tarıkdaroğlu, hatıra fotoğrafı çekindi. Tarıkdaroğlu, daha sonra Pelit Meydanındaki esnafı da ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

AK PARİLİ YILMAZ, 
PASİNLER'DE
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Pasinler'de vatandaşlara hitap etti. Yılmaz, "Bizler Erzurum'u nasıl doğunun en iyi, en güzel şehri yaptıysak bu artarak devam ettiğinde de Erzurum daha iyi yerlere gelecektir." dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor. Yılmaz, Pasinler'de Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile birlikte Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yılmaz, vatandaşlarla da bir araya gelerek destek istedi.
Ak Partili aday daha sonra Pasinler'in Altınbaşak mahallesine geçerek burada köy kahvesinde vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında köyün sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını kaydeden Yılmaz, Yeni Türkiye yolunda hizmetsiz yerin kalmayacağını kaydetti.
Yılmaz; Sunak, Uzunark ve Alvar mahallelerinde seçim çalışmalarına devam etti. Vatandaşlarla sohbet eden Adnan Yılmaz'a Pasinleer genelinde büyük ilgi gösterildi. Yılmaz ise, "Bizler Erzurum'u nasıl doğunun en iyi, en güzel şehri yaptıysak bu artarak devam ettiğinde de Erzurum daha iyi yerlere gelecektir. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Her ilçemiz ayrı bir değere sahip. Kimi enerji, kimi tarımı, kimi kayvancılığı, kimi turizmi kimisi de yöresel ürünleri. Her bir ilçemiz ayrı bir yatırım merkezi haline gelecek" şeklinde konuştu.
Etiketler : ala efkan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.