Haber Girişi : 12 Ekim 2015 23:34

KORKULU RÜYALARIMI HEP ORALARDA GÖRDÜM

KORKULU RÜYALARIMI HEP ORALARDA GÖRDÜM
Yiyin için,keyif edin hem de huzursuz edin..insanlığa sığar mı ama İNSANLIĞA, SIĞAR MI???
Çukurca'ya gitmedim, Hakkari'ye de, Şemdinliye de..Askerlikte yapmadım.Ama hep asker oldum,hep Çukurca da, Hakkari'de Batman'da, Diyarbakır'da oldu yüreğim. Hep korkulu rüyalarımı oralarda gördüm. O yöreler bana hep korku, hep tedirginlik verdi. Haberler başlayınca"şimdi oralarda kaç yiğidin başını yediler, kaç yiğidim şahadet şerbeti içti"  diye tüylerim diken diken haberin sonunu bekledim.Şimdi korkulu rüyalarınızı Anadolu'nun her tarafında görün diyorlar ama nafile bu rüyaların onu geldi inşallah..
Yıllardır bu böyle oldu, terör belası bu yörelerde  doğdu, büyüdü, dal budak saldı..Zaman geldi aktörler değişti, sahne ve sanatçılar hiç değişmedi.
Acıklı trajediler oynandı hep. Sahne aynı sahne yani yüce Türkiye Cumhuriyeti, seyircilerde BİZ yani Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, zararlı çıkan kim; Türkiye Cumhuriyetinin değerli vatandaşları yani BİZ ve VATANIMIZ?
Evet; bu oyundan en çok zarar gören kimmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye Cumhuriyetinin kendisi.. 30 000 şehit derdik ,kaç 30 000 ler geçti gitti o şerbeti içerek, acılarla, arkalarında kalan gencecik eşlerini, daha minicik fidan olan evlatlarını boynu bükük bırakarak..Evlat acısı gördü  ana-babalar emek verip büyüttükleri hayatlarının gerçek kahramanı olan evlatlarını göz yaşları değil yüreklerinden akan kanlı yaşlarla yolculadılar?
Mehmetçiğe sıkılan kurşunlar, karakollara atılan bombalar ekonomik ve toplumsal düzeyde kime zarar verdi. Ya da tersini söyleyelim kime ne kazandırdı "Acıdan başka.."
Bu acıları veren terör örgütünde can verenler ki onlarda ana-baba kuzusu ve bu örgütü destekleyenler acaba gerçekten ÖZGÜRLÜK, BAĞIMSIZLIK kelimelerinin manalarını biliyorlar mı???  Bunlar Türkiye Cumhuriyeti devletinin düşmanları, bunun için hiçbir fırsatı ellerinden kaçırmak istemeyen, uluslararası mafya kartellerinin yerel suç ortakları ( uyuşturucu,silah, kadın ticareti),   vergi kaçakçıları, stokçu ve spekülatör olarak her türlü  kaosları yaratmak için emek ve para sarf edenler?hâkimiyeti ellerinde tutmak isteyen, rahatlık ve lüks düşkünü paranın amaç ve güç olduğuna inanmış insanlar; onun için onlarda insani duygular sıfırın altında, sadece kendilerine menfaati dokunan,şahsi menfaatleri için karşıdan ne alabileceklerine göre hareket ede bilen insanlar..
Vatandaş bu insancıklardan bıktı usandı. Devletin canına yetti. Hem idari hem siyasi sıkıntıların başlıca sebebi oldular.. 
Yüce Türk milleti,  ayak oyunlarına gelmeyecek kadar akıllıdır, gerekli tecrübeye ve bilgi birikimine sahiptir.   Fakat siyasi irade artık gerekeni yapmalıdır. Hadi buraya kadar geldi ama buradan sonrası böyle gitmemelidir, gereken yapılmalıdır. Adi terör örgütünün beli kırılmalı, kazanç yolları kapatılmalıdır. Bu millet artık "vatan sağ olsun" edebiyatı ile gösteri toplumu olmak istemiyor. 
Askeriyle, siviliyle, polisi ile öğretmeni ile PKK terörüne şehit verdiğimiz tüm insanlarımız vatanımızın, bayrağımızın onurudur, Türkiye Cumhuriyeti nin namusudur. Bu kutsal topraklarda yaşayan herkes, hepimiz vatanımız için ölmeyi bildiğimiz kadar vatanımızda  hür ve bağımsız ve onların bilmediği tek şey olan insanca  yaşamayı  da biliriz. Bu millet tarih boyunca kimsenin esiri olmadı. Bu millet İslamiyeti en kolay kabul eden inançlı imanlı bir millet. Allahsızlar, vatansızlar, bayraksızlar, namussuzlar korksun ve düşünsün, elbette orada yaşayan halk değil seslenmek istediğim PKK terörüne ortak olan, yataklık edenler, durun düşünün oralar benim yurdum ve onlara vermişim yaşasınlar diye, kira almadım, huzursuz etmedim, benim diyerek kafalarına kakmadım ve ben onlar için endişelendim suyumu, elektriğimi paylaştım, parası benden çıktı, onlardan paramı istemedim ama oralar beni hep huzursuz etti.
Bu cennet vatanda nemalanan, bu cennet vatandan kendilerine pay çıkarmaya çalışan garipler, size hiç Türkiye Cumhuriyeti korkulu rüyalar gördürdü mü, sizi hiç tedirgin etti mi..ama siz hep  bilmediğiniz tanımadığınız vatan hainlerinin arkalarına düşüp ebediyen yaşayacak olan bu yüce Cumhuriyeti huzursuz ettiniz. Bu devlet istese size en büyük huzursuzluğu verir ama sütünün temizliğine sığmaz, asaletine sığdırmaz? Gariban durumuna düşürülen yerli halkın haricinde oralarda ben liderim diyen vekillere, belediye başkanlarına v.s lere artık güvenmiyoruz, TC Devletine yanlış yapmaya çalışan ermeni artıklarının sonu geldi, sahipsiz sandılar zorla yeter artık dedirttiler. Bu millet uluslararası hukukun işlediğini ve terörün belinin kırıldığını görmek istiyor?
Büyük şair diyor ki "Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. (M. Akif Ersoy) Bu vatanın sahibi var, kimse yalanmasın?

?Her zaman ve daima VATAN SAĞOLSUN.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.