SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2015 23:32

Aydemir Uzundere'deydi

Aydemir Uzundere'deydi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Bugün AK Dava ile birlikte Erzurumlunun temel edindiği bir ilke var.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Bugün AK Dava ile birlikte Erzurumlunun temel edindiği bir ilke var. O da 'Erzurum'u sosyal ve ekonomik büyüme, gelişme odağında Türkiye gündemine taşımak. AK Parti'nin 13 yıla sığdırdığı bu devasa hizmetlerin sırrı budur.' dedi. 
AK Parti öncesinde siyasette dikkatlerin yoğunlaştığı temel esprinin Erzurum'da suni ve günübirlik gündem oluşturmak olduğunu söyleyen Milletvekili Aydemir, 'Onların Erzurum'a yaklaşımı bir seçimlikti. Yani bir seçim dönemini atlatma atraksiyonu. 2002 öncesinin sonucu ortada.
Bugün AK Dava ile birlikte Erzurumlunun temel edindiği bir ilke var. O da 'Erzurum'u sosyal ve ekonomik büyüme, gelişme odağında Türkiye gündemine taşımak. AK Parti'nin 13 yıla sığdırdığı bu devasa hizmetlerin sırrı budur. Ve galiba AK Parti'nin ifade ettiği davanın farkı da budur'' diye konuştu.
'AK Partiyi diğerlerinden ayıran bir temel unsur Erzurum tarifi noktasındadır.'' diyen Milletvekili Aydemir, ' Onlar bu mübarek şehri hep yokluklar ve yoksulluklar adresi olarak dillendirdiler, dillendiriyorlar, Amaçları yoksulluk siyaseti yapmak. Bundan siyasi rant elde edebilmek için şehir üzerinde negatif enerji yüklü bir ambiyans oluşturmak niyetleri. Bizim Erzurum tarifimizde, şehrin özel mana ve işlev yüklediği sosyal ve ekonomik değerler var. Beşeri sermaye var. Biz Erzurum'u zirve olarak görüyoruz. Ona yakışan Aklıkla tanımlıyoruz Erzurum'u. Diğerlerinin bakış açısı zifiri karanlık içinden gözlem. Aslında, Görmek istedikleri Erzurum'u tarif etmeye yelteniyorlar. Tek kelimelik lisanları var: yokluk, yoksulluk..Hani bugünde hayır'dan başka kelime bilmeyenler gündemde ya. Bunlar da onların yankısı. Ya değerlerimiz.. Onlar nerede? Görmüyorlar ve belki de ,en acısı herhalde, ne Erzurum'u ne de değerlerini biliyorlar. '' ifadelerini kullandı.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Uzunderelilerin konuğu oldu. İlçe Teşkilatıyla değerlendirme toplantısı yapan Milletvekili Aydemir, esnafla görüştü. AK Parti 22'inci dönem milletvekili Mustafa Nuri Akbulut'un da katıldığı ziyarette, gündeme dair görüş alışverişi yapıldı, Uzundere ile ilgili beklentiler dile getirildi. Aydemir, 'Uzundere merkezli' turizmde marka ilçe yaklaşımını paylaştı.
Etiketler : aydemir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.