GÜNCEL Haber Girişi : 11 Eylül 2015 11:25

İŞTE FARK

İŞTE FARK
Teröriste Cizre'de kol kanat gerilirken, Şenkaya'da yerleri ihbar ediliyor
ÖNCEKİ gün Şenkaya kırsalında  güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 8 terörist öldürüldü. Bu operasyonu asker ve polisimizin yaptığı diğer operasyonlardan farklı kılan çok önemli bir ayrıntı var. İşte o ayrıntı da şudur:
Şenkaya'da öldürülen 8 teröristin saklandıkları yeri güvenlik güçlerine köylüler ihbar ediyor. Diyor ki, "Gelin bakın filan yerde teröristler silahlarıyla birlikte saklanıyor." 
Bu ihbarı iyi değerlendiren güvenlik birimleri 8 teröristi kimseye zarar veremeden etkisiz hale getiriyor. Oysa Güneydoğu ve Doğu'nun başka ilçelerinde de her gün yüzlerce terörist vatandaşın görüp bildiği yerlerde saklanıyor, hatta kimi vatandaşlar aynı teröristleri evlerinde bile barındırıyor. Bırakın yerlerini ihbar etmek, teröriste kol kanat geriyorlar. Bu da bize başlığa çıkardığımız o bakış açısını getirtti. Biri teröriste yardım ve yataklık ediyor, öteki de her türlü tehdit ve tehlikeye rağmen teröristin yakalanmasını sağlıyor. Dolayısıyla Cizre PKK'nın ana üslerinden biri olurken Şenkaya bu sıfatın çok ötesine düşüyor.

Etiketler : IŞTE FARK
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.