SİYASET Haber Girişi : 19 Ekim 2015 00:00

Ilıcalı'dan İMO'ya ziyaret

Ilıcalı'dan İMO'ya ziyaret
İnşaat Mühendisleri odası Erzurum Şube başkanlığı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı meslektaş millet vekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'yı misafir etti.
İnşaat Mühendisleri odası Erzurum Şube başkanlığı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı meslektaş millet vekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'yı misafir etti. 
Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, Kars, Iğdır, Erzincan ve Ardahan illerinde bulunan temsilcilikleriyle bölgeye hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti.
Tohumcu yaklaşık bin 200 üyesiyle Erzurum'un en büyük sivil toplum kuruluşu olan İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesine yaptığı ziyaretten dolayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'ya teşekkür edip evinize hoş geldiniz diyerek konuşmayı Ak Parti Milletvekili Adayı Ilıcalı`ya bıraktı.
Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı`da meslektaşlarıyla bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek İnşaat Mühendisleri odasına bu organizasyonu yaptığı için teşekkürlerini ifade etti. Daha sonra katılımcılarla tek tek tanışan Ilıcalı, kendisini tanıtarak, bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan ve Erzurum için hazırlıklarını yaptıkları projelerden bahsetti. İnşaat mühendislerinin piyasada karşılaştığı sorunları tek tek dinleyen Ilıcalı bunlarla ilgili çözüm önerilerini sorarak beraberce sorunları gidereceklerini ifade etti. Erzurum milletvekili adayları içinde İnşaat Mühendisi olan tek adayın kendisi olduğunu, bunun için meslektaşlarından tam destek beklediğini belirtti. İnşaat Mühendislerinin yaşadığı sorunların giderilebilmesi bu sorunlara çözüm bulunabilmesi için tek başına iktidar olmaları gerektiğini belirten Ilıcalı, meslektaşlarından tam destek beklediğini yineledi. İnşaat Mühendisleri odasıyla ortak çalışmalar yapılabileceğini de belirten milletvekili adayı Ilıcalı İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesince düzenlenecek Sempozyum, Kongre gibi Erzurum`un tanıtımına ve turizmine de katkıda bulunacak organizasyonlarda yerel yönetimler aracılığı ile her türlü desteğin verilebileceğini belirtti.
Etiketler : ılıcalı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.