Haber Girişi : 15 Ekim 2016 12:44

İhtiyacımız olan tek şey

İhtiyacımız  olan tek şey
İhtiyacımız olan tek şey; Kim olduğumuzu hatırlamak...
Çoban ormanda bir aslan yavrusu bulur ve onu ağıl'a koyar.Koyunlar arasında büyüyen aslan'ın, kendini bir koyun sanması kaçınılmazdır.
Bir gün ağıl'ın koç'u, artık heybetlenmeye başlayan aslan'a haddini hatırlatmak için boynuzlar. Boynuz darbesiyle aslan yere serilir. Kim olduğunun ve neye ihtiyacı olduğunun farkında değildir. Yattığı yerden söylenmeye başlar; '' Bir gün benimde boynuzlarım çıkacak, sana o zaman gününü göstereceğim.''
Kim olduğunuzu unuttuğunuz zamanlarda aynaya bakmak sizi kendinize getirir. Milletlerin aynası tarihleridir. Aynaya baktığınızda ihtiyaç duyduğunuz her şeyin sizde mevcut olduğunu göreceksiniz.
Haçlılar bize saldırıyor, çünkü biz Müslümanız diyerek kendimizi avutmayalım. Batı, her şeyi planlar ve başarılı olur algısı yanlış.Batının başarısı Doğu'nun aklını kaybetmesinin bir sonucudur.
Batılın alnı açık değildir, batılın ufku dar, yolu karanlıktır. Müslüman'ın ana dili doğru konuşmaktır. Bilgili bir ahmak, cahil bir ahmaktan daha çok ahmaktır.
ABD Donanması, kuruluşunun 241. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 1801-1805 yıllarında Trablus kıyılarında Türk bayrağıyla savaşan askerlerin öldürüldüğünü gösteren temsili tabloyu kullandı.
 Donanmanın resmi Twitter hesabında, "Amerika'nın denizcileri çetin, cesur ve hazırdır." ifadesine yer verilen iletide, elinde Türk bayrağıyla savaşan askerlerin öldürüldüğünü gösteren temsili bir tablonun kullanılması tepki çekti.
 Söz konusu temsili tabloda, 1801-1805 yıllarında Libya'nın Trablus bölgesinde ABD ile Osmanlı Devleti'ne bağlı Berberi devletleri (Fas, Cezayir, Tunus ve Libya) arasında yaşanan 1. Berberi Savaşı'nın konu edildiği biliniyor.
Abd sistematik biçimde saldırıyor. Önce Hollywood filmleri şimdi Abd ordusunun resmi Twitter hesabı...Türk bayrağı üzerinden düşman algısı...

 Bölge halkları Sykes-Picot sınırlarını kabul etmiyor. Türkiye, Suriye ve Irak arasındaki sınırlar tarihsel gerçeklere göre çizilmeli. Biz bu işlerin kitabını yazdık diye gerim gerim gerinen meczuplar, bilin ki sizlerinde kitabını satır satır yazan var!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.