EKONOMİ Haber Girişi : 19 Nisan 2010 01:17

Giresunda Hafızlık Sevinci

Giresunda Hafızlık Sevinci

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 06.04.2010 tarihinde yapılan hafızlık tespit sınavında 5 Giresun Müftülüğü Kuran Kursu  öğrencileri belgelerini aldı.

Hafızlık belgesi alan öğrenciler hocalarıyla birlikte İl Müftüsü  Necat AKKUŞ  makamında kabul ederek başarılarından dolayı öğrencileri ve hocalarını tebrik etti. Kur’an Kursları Müdürü Ayhan Okur ise yaptığı açıklamada belge alan 5 öğrencimizle birlikte son iki yılda Bölge yatılı Kur’an Kursundan mezun olan öğrenci sayısının 10’a yükseldiğini belirtti ve “ Şua anda hafızlığa çalışan 31 öğrencimizden 12’si daha Temmuz ayında belgelerini alacaklar inşallah. Böylece mezun ettiğimiz öğrenci sayısı 22 olacak” dedi. Ayrıca Türkiye genelinde belge alan 22 öğrenciden 5’inin kursumuzun öğrencisi olması kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirtti.

Bölge Yatılı Kur’an Kursu yöneticisi Adil Şahin ve öğretici Ali Ayar nezaretinde sınava giden ve komisyon tarafından da çok başarılı bulunan öğrencilerimizin isimleri şöyle: İskender Aydın, Eyüp Keskin, Mehmet Demirel, Muhammed Aydın, İrfan Çiftçi.