ERZURUM Haber Girişi : 31 Temmuz 2016 21:16

FETÖ'cülerin tüm mal varlıklarına el konulacak

FETÖ'cülerin tüm mal varlıklarına el konulacak
17-25 Aralık yargı darbe girişiminden sonra, kendilerine yönelik muhtemel operasyon öncesinde harekete geçen FETÖ'cü işadamları, üzerlerindeki malları üçüncü şahısların üzerine geçirtip, adres saptırmak istemişlerdi.
17-25 Aralık yargı darbe girişiminden sonra, kendilerine yönelik muhtemel operasyon öncesinde harekete geçen FETÖ'cü işadamları, üzerlerindeki malları üçüncü şahısların üzerine geçirtip, adres saptırmak istemişlerdi. 15 Temmuz akşamı geri püskürtüler kanlı darbe girişiminden sonra, çok hızlı biçimde harekete geçen yargı ve emniyet, FETÖ'cülerin muvazaalı biçimde el değiştirilen bu mallarının tümünü saptamak için çalışmalarını sürdürüyor. 
Devlet; FETÖ'nün, himmet paraları ve devletten çeşitli yollarla gaspettikleri kaynaklarla elde ettiği tüm mallara el konulacağını açıkladı. Bu çerçevede Erzurum polisi de harekete geçti ve örgüte ait bir çok taşınmaza el koydu. Şimdi sıra, FETÖ'cü işadamlarının mallarına sıra geldi. 
Erzurum'da bu yolla zengin olan onlarca terörist bulunuyor. Bunların bir kısmı tutuklu, bir kısmı yurtdışına kaçtı, bir kısmı da kendini saklamak için sanki devletin yanındaymış gibi gazete ilanları veriyor. Neyse ki devlet, Erzurum'da da kimlerin nasıl birer çakal olduğunu, kimlerin de suret-i haktan görünerek örgüt mallarının üstüne konmaya çalıştığını resmi kayıtlarla biliyor.
Bu dünyada kendi cehennemlerini kendi elleriyle kurdular, şimdi "yandık" diye bağırıyorlar! Durun hele alçaklar, bir de Allah'ın soracağı hesap var...

Etiketler : fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.