Haber Girişi : 31 Temmuz 2016 21:11

Millet'de Gazi, Başkomutan'da

Millet'de Gazi, Başkomutan'da
Türkiye'yi ve milleti mahkum etmek için tezgahlanan FETÖ casusluk teşkilatı, milletin gözünün açılmasıyla batıyor.
Millet olarak ayakta kalmak nesline sahip çıkmakla mümkündür. Devlet de neslin geleceğini düşünmek mecburiyetindedir.Yaşadığımız yüz yılda teknolojiye değil nesline sahip çıkan ülkeler kazanır.
Türkiye gibi ülkelerin tek şansı nesline sahip çıkmaktan geçiyor. Ülkelerin büyümesi insan kaynağının kalitesi ile direk alakalıdır. Bizler nesillerimize sahip çıkmadığımızda birileri onları alıp bizlere karşı kullana bilecekleri makina haline getiriyor.
Sizlere daha öncede belirttiğim gibi bir takım küresel güçler mezhep veya ırk savaşının önünde tek engel olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanı  görüyor. Bu nedenle Türkiye ve Lideri üzerinde her türlü oyunu sergilemeye çalışıyorlar.
Kürt,Türk,Alevi,Sünni,Laik,Dinci kavramları üzerinden operasyonla milleti bölmeye çalışan FETÖ terör örgütü gibi yapılar batarken bir milletin uyanışı ve kutlu yürüyüşü başlıyor.
Batının şeytani aklı ile dizayn ettiği bu yapı şeytani aklı okuyacak Rahmani akıl sahada olduğu sürece bitmeye mahkumdur.
Türk Milletinde'de Rahmani bu akıl ve feraset fazlasıyla mevcuttur.Türkiye uzun süredir ilk kez bu kadar diri ve şuurlu, gerçeğin farkında.
Siyasal olarak Hükümete karşı olunabilir, ama devlete karşı olmak akıl işi değildir. Devletsizliği anlamak için Suriyelilere bakmak yeterli. 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet başkanı Putin yakın zamanda bir görüşme yapacaklar. Türkiye'nin NATO'ya ayarlı ve başka politika üretemez olduğunu düşünenler panik halde.
ABD Merkez Komutanı Joseph Votel;Türkiye'deki müttefiklerimiz tutuklandı. ABD Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper; Türkiye'deki muhataplarımızın çoğu tutuklandı gibi neredeyse darbeyi ve darbecileri kutsayacak açıklamalar yapıyorlar. İncirlik'ten kalkan uçakların, darbecilerin F-16'larına yakıt taşıdığı ortaya çıktı.
Şapka düştü,kel göründü. Bunun üzerine ABD Genelkurmay Başkanı Türkiye'ye geliyor. Bu ziyaret vaziyeti toparlama çabası olacak kanısındayım. 
İki liderin görüşmeleri öncesi müttefik açıklamaları Rusya ve NATO uyarısı gibi konular muhtemel gündem konusu olacak.
ABD'nin rahatsızlığı Türkiye artık ABD menfaatleri değil,milli menfaatleri üzerinden hareket ediyor.
Beyaz Saray açıklama yapıyor.Gülen'in iadesini değerlendiriyoruz. Dirisini vermeyecekleri,tabutta verme işini değerlendirdikleri aşikar.
Türk milleti olarak artık bu ve benzeri açıklamalara gülüyoruz. Müttefikliğin gereği bu gibi açıklamalar olmamalı.
 İslam Ülkeleri üzerinde oynanmaya çalışılan projelerin bu millet de lideri Erdoğan'da farkında. Suriye'de, Irak'ta, Libya'da oynanan oyunu da bozacağız. Mazlumlara oynanan oyunları bozan,zalimlere ve sömürü düzenine karşı dik duran bir Türkiye gerçeği var.
Tankların çıktığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlalar kapatılıyor. Ancak bu yetmez. Halkına ateş eden silahın'da,tankın'da,uçağın'da, helikopterin'de cezası aleme ibret kesilmeli.
Yeniden bir istiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz. Şehitlerimiz, gazilerimiz ve canları pahasına tankların, bombaların karşısına dikilen tüm vatan evlatları yazdıkları destanla yeni bir dönemin fitilini ateşlediler.
Ülke olarak daha fazla uyanık ve dikkatli olmamız gereken dönemlerden geçiyoruz.Küreselciler, terör eylemleri, üst düzey suikastler ile oluşacak kaosta halkı sokağa döküp, karanboldan iktidar değişimi peşinde olabilirler.
Bu durumda dahi kefeniyle yola çıktığını ,şehitlerimizi kıskandığını ifade eden aslan yürekli bir Cumhurbaşkanımız var. Ayrıca bu millet'le siz ne kadar gurur duyuyorsanız millet'de sizinle bir o kadar gurur duyuyor.
Miletimize şerefli Gazilik unvanını yakıştırdığınız konuşmanızı dinlerken Gazi Milletin Başkomutanına da Gaziliğin yakışacağını düşündüm.
Gazilik unvanını ziyadesiyle hak eden, zalimlere karşı dik duruşuyla kendi milletinin ve dünya mazlumlarının takdirini kazanmış bir liderede yakışır. 
15 Temmuz'u herkez kendince yorumlaya bilir. 

Bana göre 15 Temmuz yeni Milli Mücadelenin halk da kabul görerek başladığı tarihdir... 
Allah bu kutlu milletin, milli mücadelesinde yardımcısı olsun.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.