ERZURUM Haber Girişi : 10 Eylül 2015 14:21

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN MOBİL MEZBAHA

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN MOBİL MEZBAHA
KURBAN BAYRAMI'NDA HİZMETE SUNULACAK OLAN 11 ADET MOBİL MEZBAHA, KURBAN KESİMİYLE TANITILDI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce Kurban Bayramında vatandaşın hizmetine sunulacak olan 11 adet mobil mezbaha, düzenlenen tören ve kurban kesimiyle tanıtıldı. 
Aziziye Kent Meydanı'nda mobil mezbahaların tanıtımı için tören düzenlendi. Törene Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreter ve yardımcıları, daire başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, Kurban Bayramında belirlenen yerlere 11 adet mobil mezbaha koyacaklarını belirterek, "Tamamen yerli firmaya yaptırılan mobil mezbahalar vatandaşımıza hizmet verecek. Kurbanlık hayvanın mobil mezbahadan içeri girmesi, parçalanıp çıkması takriben 15 dakika civarında olacak. Mobil mezbahalarda 11 personel ile bir veteriner hekimde hazır bulundurulacak. Mobil mezbahalarda aynı anda 8 büyük baş hayvanın kesildiği ve 15 dakikada kesilen hayvanların 4 parça halinde ve fileli bir şekilde halkımıza teslim olanağı sağlanacak." dedi.
Başkan Sekmen'in konuşmasının ardından mezbaha da kurban kesimi yapılarak tanıtım gerçekleştirildi.
Etiketler : mezbaha
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.