ERZURUM Haber Girişi : 10 Eylül 2015 14:18

TERÖRDEN BESLENENLERE LANET OLSUN

TERÖRDEN BESLENENLERE LANET OLSUN
Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör olayların telin etti.
Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör olayların telin etti. Teröre lanet okuyan Meral, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetliyorum" dedi. 
Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların umutlarının kursaklarında kalacağını ifade eden Başkan Meral, eli kanlı terör örgütlerinin asla hedefine ulaşamayacaklarını ve hak ettiği karşılığı mutlaka alacaklarını belirtti.
Başkan Meral, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu acı dolu ve hain saldırılar karşısında yaşanılan acılar bizi elem içinde bırakmıştır. Dağlıca 'da , Iğdır İlinde güvenlik güçlerimize yönelik kalleşçe yapılan saldırılarda hayatını kaybetmiş olan tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve tüm ve milletimize Başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin ruhlarının şad, mekânlarının cennet olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyor ve yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacaktır. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna polisimizin ve askerimizin kanını akıtan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen eli kanlı terör örgütleri asla hedefine ulaşamayacak, hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetliyoruz"
Etiketler : meral
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.