GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ocak 2014 19:08

Engellilerin sorunları bu panelde ele alınacak

Engellilerin sorunları  bu panelde ele alınacak

Engellilere yönelik yaptığı projelerle adından söz ettiren Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu, “Engelliye Hizmet Kurtuluşumuz Olsun”adı altında önemli bir panele daha ev sahipliği yapacak. 

Engellilere yönelik bir çok projenin altına imza atan Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu önemli bir panele daha ev sahipliği yapacak. 

Rehabilitasyon Eğitim Merkezleri Aile Birliği ve Erzurum Sakatlar Derneği işbirliği ile Bugün Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Panelin moderatörlüğünü Palandöken Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener yapacak. Panele konuşmacı olarak Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt, İlahiyatçı Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Mehmet Göktaş, Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı ve Erzurum PMYO Müdürü Abdullah Şahin katılacak.

Palandöken Gazetesini ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Mehmet Şener’e panel hakkında bilgiler veren Erzurum PMYO Müdürü Abdullah Şahin, “Engellerimizin engellerini birlikte kaldıralım” projesi kapsamında” bugüne kadar engellilerin sorunlarını gündeme getirecek bir çok projeye imza attıklarını söyledi.  Proje kapsamında “Engelliye Hizmet kurtuluşumuz Olsun”adı altında bir panel düzenleyeceklerini de ifade eden Şahin, “Panelde, Engelliler için ulaşılabilir bir şehirde yaşamak, sosyal devlet ve engelliler, dinimiz ve engelliler, sivil toplum ve engelliler ve engelliye sevdalı olmak engellinin sevdası gibi konuları tartışılacak”dedi.

Şahin ayrıca program sonunda Kayakyolu ÇMİS İlköğretim Okulu Müzik Korosu’nun panelin ardından mini bir konser vereceğini de hatırlattı.

Levent AKPINAR/Palandöken