EKONOMİ Haber Girişi : 28 Haziran 2010 17:38

Doğankent İlçesi Çatak Köyü Camii ibadete açıldı

Doğankent İlçesi Çatak Köyü Camii ibadete açıldı

Doğankent İlçesi Çatak Köyü Camii ibadete açıldı. Hayırsever iş adamları Osman-Ali KARAHAN kardeşler tarafından bir sene gibi kısa bir sürede yaptırılan cami Giresun il Müftüsü Necati AKKUŞ ile Doğankent ilçe Kaymakamı Naif YAVUZ’un da katıldığı bir törenle  ibadete açıldı. Camide ilk Cuma namazı kılındı.

Cuma namazı öncesi gerçekleşen açılışa İl Müftüsü Necati AKKUŞ, İl Sağlık Müdürü Cengiz CİNDEMİR, İş Bankası il Müdürü Ali YİĞİT, İlçe Kaymakamı Naif YAVUZ,İlçe Emniyet Amiri Bayram UÇAR,İlçe TEDAŞ Şefi Mustafa BAYRAM,Giresun Seyit Vakkas camii İmam-Hatibi Tevfik KORKMAZ ile çok sayıda vatandaş katıldı.Açılış kurdelesini İl Müftüsü Necati AKKUŞ,İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir ile camiyi yaptıran Osman-Ali Karahan kardeşler birlikte kesti

 

 

Daha sonra il Müftüsü Necati AKKUŞ kürsüye çıkarak Cuma namazı vaktine kadar vaaz etti. Akkuş vaazını dua ile bitirdi. Cuma hutbesini ise İlçe Müftüsü Recep Şahan okudu.Cuma namazını Giresun Seyit Vakkas Camii İmam-Hatibi Tevfik KORKMAZ kıldırdı.Cuma namazında cami tıklım-tıklım doldu.Kadınların da Cuma namazına iştirak etmeleri dikkatten kaçmadı.

Namazın ardından misafirlere ve vatandaşlara yemek ikram edildi.