Büyükşehir coşturdu

Haşim NURGAZİ - Palandöken

Pandemi şartlarına rağmen çok yoğun ilgi gören Geleneksel Türk Oyunları Programı büyük alkış topladı…

Belediyeciliğin çöp toplamak ya da kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, birbirinden güzel etkinlikleriyle ispatlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bu defa da unutulmaya yüz tutan oyunları halkla buluşturdu.

NOSTALJİ MORAL VERDİ

Yediden yetmişe binlerce kişinin büyük bir ilgiyle izleyip eğlendiği program, pandemi ve ekonomik şartlardan bunalan herkese anlamlı bir moral oldu. Unutulmaya yüz tutan geleneksel Türk oyunlarının ustalar tarafından yeniden canlandırıldığı programda atlı ciritten halk ozanlarının atışmalarına kadar onlarca etkinlik vardı.

SEKMEN’LE CANLANAN ŞEHİR

Şehrin çehresini değiştirip daha yaşanabilir bir şehir vücuda getirmek için yıllardan buyana amansız bir mücadele veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bir defa daha farklı bir hizmet anlayışında olduğunu ispatladı. Erzurum’un geçmişte neredeyse tanık olmadığı pek çok spor sanat kültür ve müzik etkinliğine imza atan Büyükşehir, son programıyla herkesin takdirini topladı.

ÖDÜL TESADÜFEN GELMİYOR

Geçtiğimiz günlerde büyük bir araştırma şirketi tarafından “En başarılı belediye başkanı” olarak gösterilen Mehmet Sekmen, bu takdire layık görülürken hiç kuşku yok ki, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra kültürel faaliyetlerde gösterdiği farkla dikkatleri çekti. Yapılan bir tespite göre, bu kültürel ve sportif faaliyetler sayesinde Erzurum’a gelen yerli ve yabancı misafirler, şehir ekonomisine ciddi katkılar sunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.