SİYASET Haber Girişi : 01 Haziran 2015 01:39

Bölgede korku havası oluşturuyorlar

Bölgede korku havası oluşturuyorlar
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abddurrahim Fırat, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abddurrahim Fırat, seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Fırat, ilk olarak Ak Parti Hınıs İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir süre sohbet etti. Seçim çalışmaları hakkında da bilgi alan Ak Partili aday, son günlerde provokasyon uyarısında bulunarak, partililerin dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu. Fırat; Halil Çavuş, Demirci, Yelpiz ve Parmaksız mahallerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.
Fırat, eksikleri olan köyler için elinden geleni yapacağını belirterek altyapının desteklenmesi içinde belediyelerin çalışmalar yürüttüğünü söyledi. HDP'nin bölgede bir korku havası oluşturmaya çalıştığını ifade eden Ak Partili aday, halkın buna asla fırsat vermemesi gerektiğini vurgulandı. Devletin seçim günü halkın oyunu rahat kullanabilmesi için tüm güvenlik önlemlerini alacağını dile getiren Fırat, ''Bölgeye ciddi yatırımlarımız oldu bu bazı kesimleri rahatsız ediyor. Oylarını etkiliyor. Bu yüzden seçimin de baskı altında geçmemesi için devletimiz gerekli önlemleri alacaktır.'' dedi.
Daha önce hizmetin az ve eksik olduğuyla ilgili gelen bir soru üzerine ise Fırat, ''Geçen yıllarda başlayan su ve asfalt çalışmasını engelleyen ve firmayı haraç vermeye zorlayan terör örgütü PKK'dır. Kendisinin bölge halkından olduğunu iddia eden bunlar, halkın hizmet almasını engelleyerek nasıl bir amaca ulaşabilir.'' yanıtını verdi.
Fırat, daha sonra Çat ilçesine geçerek; Budaklar, Karaşeyh, Başköy, Çukur çayır, Beşiktaş, Yukarı Çat ve Bardakçı mahallelerini ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Fırat, vatandaşlara sorunları yakinen takip ettiğini anlattı.

TARIKDAROĞLU, HIZ KESMİYOR
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Erzurum esnafının neredeyse tamamıyla hemhal olan Tarıkdaroğlu, ''Erzurum esnafıyla, memuruyla işçisiyle öğrencisiyle 70'den 70'e herkesimiyle hizmetin en iyisini hak eden bir şehir. Atılan temeller yavaş yavaş yükselmeye başlayacak'' dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretine devam ederek kentte her sektörden gezilmedik esnaf bırakmıyor. Esnaflarla tek tek sohbet eden genç aday, sıkıntıları da not tutuyor.
Esnafa 7 Haziran'daki seçimlerin önemini anlatan Ak Partili genç aday, ''Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisini yapacağız. Çünkü Türkiye çok iyi bir noktaya geldi. 3 Kasım 2002'den beri istikrarlı, disiplinli çalışmalarla Türkiye'yi bu noktaya AK Parti getirdi. Devletimiz ve milletimiz güçlü bir iktidar ile yoluna ve hedeflerine devam etmelidir. Milletimiz bilmelidir ki bu seçimlerde vereceğimiz her bir oy, medeniyet coğrafyamızdaki mazlum ve mağdur milletler adına da verilmiş olacaktır. Ülkemiz siyasetindeki istikrar ve güven mazlum milletlerin geleceği için de çok önemlidir'' diye konuştu.
Tarıkdaroğlu, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Fethi'nin 562'inci yıldönümü kutlamalarına katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Tarıkdaroğlu, kutlamaların ardından esnaf ziyaretlerine devam etti.

TAŞKESENLİOĞLU: YENİ 
TÜRKİYE'NİN YENİ ERZURUM'U
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, sabah saatlerinde vatandaşlara kahvaltılık dağıtarak vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı. Ak Partili aday, vatandaşların sorularını da cevapladı. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Taşkesenlioğlu, Yoncalık'ta sabah saatlerinde vatandaşlara birlikte kahvaltı etti. Vatandaşlarla sohbet ederek seçimlerle ilgili görüşlerini dinleyen Taşkesenlioğlu, aynı zamanda sorun ve talepleri not aldı. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Ak Partili aday, hükümetin icraatlarını anlattı.
''Yaklaşık üç aydır Erzurum'da adım adım gezdik. Kentte esnafımıza, sanayicimize, muhtarımıza, her bir bireyimize, eski Türkiye de yaşananları hatırlatarak Yeni Türkiye'yi anlatıyoruz. 13 yıldır AK Parti bu kentte büyük yatırımlar, büyük hizmetler yaptı. Erzurum Milletvekili adayı olmak çok onurlu bir görevdir. Omzumuzda ki sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Çat, Hınıs, Şenkaya, Aşkale bütün ilçelerimiz bugüne kadar hak ettiği birçok hizmeti AK Parti ile aldı, almaya da devam edecek. Halkımız "Onlar konuşur AK Parti yapar" diye konuşan Tarşkesenlioğlu, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edile Fetih yürüyüşü ve geminin temsili olarak halatlarla karadan yürütme etkinliğine katıldı.
Vuslat Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı ile sohbet eden Zehra Taşkesenlioğlu, ESKİ Genel Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek çalışanlarla bir süre sohbet etti.
Etiketler : fırat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.