EKONOMİ Haber Girişi : 22 Nisan 2010 02:28

Adana Sarıcam İlçe Müftülüğü ve Karlık köyünde Kutlu Dogum Kutlamaları

Adana Sarıcam İlçe Müftülüğü ve Karlık köyünde Kutlu Dogum Kutlamaları
Sarıçam İlçe Müftülüğü’nün Organize ettiği 2.Geleneksel Kutlu Doğum Programı bu yılda çoşkuyla kutlandı. 17 Nisan 2010’da geçekleştirilen programa Buruk Merkez Camii İmam Hatib’i Ramazan ÖZEN’in okumuş olduğu Kur-an tilaveti ile başlandı, Sarıçam İlçe Müftü’sü Murat DEMİR’in günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.
Akabinde Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet ZENBİLCİ kısa bir konuşma yaptı, Seyhan İlçe Müftüsü Yusuf ESEROĞLU’nun Konferansı ile Sarıçam Halkının  Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’e olan özlemlerini kat,kat artırdı, Sarıçam Belediyesi’nin Güreş Takımı ve Semazen gösterisi ve diğer aktiviteler ile sona erdi.
 

Karlık Köyü’nde Kutlu Doğum Sevinci

 

Alemlere Rahmet olan Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)’e olan sevgilerini dile getirmek üzere Karlık Köyü Torunlar Mah. Camii İmamı ve halkı özverili bir çalışma neticesinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programını bu yılda 3.sü Torunlar Camii İmam Hatib’i Halit ALDANMA Başkanlığında Karlık Köyü’nde yapıldı.

Sunuculuğunu Dutluca Köyü İmam Hatib’i Lokman ŞAŞMAZ’ın gerçekleştirdiği  ve açılış Kur-anı Kerim’ini Hafız Mehmet GÜL’ün okuduğu programa Köy Muhtarı, Köy Öğretmenleri ve Çok sayıda Köy halkı katıldı.
Programa katılan Konuklara Etli pilav, Peygamberimizi anlatan kitaplar,40 hadis kartelası ve Güller ikram edildi.