GÜNDEM Haber Girişi : 02 Mart 2016 11:01

'1312 İç Mimarlık' Erzurum'da start verdi

'1312 İç Mimarlık'  Erzurum'da start verdi
'Benimle boyar mısın' projesine imza atan ve Erzurumluların ilgi odağı olan başarılı İç Mimar Şenay Feyzioğlu, Terminal Caddesinde doğum tarihini bütünleştirdiği '1312 İç Mimarlık' hizmet bürosunu hizmete açtı.
 
Cem BAKIRCI'NIN HABERİ

Erzurum'da 'Benimle boyar mısın' projesine imza atan ve Erzurumluların  ilgi odağı olan başarılı İç Mimar Şenay Feyzioğlu, Terminal Caddesinde  doğum tarihini  bütünleştirdiği  '1312 İç Mimarlık' hizmet bürosunu hizmete açtı. "Doğru Tasarım Mekana Nefes Aldırıyor"  mesajını veren Mimar Feyzioğlu, "Rüya gibi iç tasarımlı yaşamalıyız" dedi.

ALİPAŞA MAHALLESİ'NDE 
"BENİMLE BOYARMISIN" 
PROJESİ İLE BAŞLADI
Okan  Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakülteszi İç Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Erzurumlu İş Adamı Yaşar Feyzioğlu'nun kızı İç mimar Şenay Feyzioğlu bir süre önce de Erzurum'un en eski mahallelerinden biri olan Ali Paşa Mahallesi'nin Başak Evler Sokak'taki binaların görüntüsünü değiştirmek için bir süre önce kendi sponsorunda "Benimle boyarmısın" projesine imza atan Feyzioğlu, 1,5 ayda renge renk sokağın görüntüsünü boyayarak tamamen değiştirerek önemli bir projeye imza atmıştı.

"DOĞRU TASARIM MEKANA 
NEFES ALDIRIYOR"
"Batı'da merdivenler renkleniyorsa doğup, büyüdüğüm Erzurum'da binalar neden renklenmiyor? Erzurum'a iç tasarımla neden yenilik olmasın" düşüncesiyle önemli projelere imza atan İç Mimar Şenay Feyzioğlu," Her proje bir birinden farklı ele alınıyor. Tasarımdaki ilgi çekici noktalar, mekanın konumu, müşteri istekleri ve bütçeye göre farklı alanlarda projeler karşızına çıkabiliyor. Bir ofisin iş mekan düzenlenmesinden, bir otomobil markasının iç mimar tasarımına kadar bellirli bir sınırı olmayan geniş bir yelpaze içeresinde tasarımla bütünleşirken, maliyet estetik, fon ve detaylar önem taşıyor ve tasarım mekana nefes aldırıyor.

"ERZURUM'DA TÜM 
MUTLU ALANLARDA 
1312 İMZAMIZ OLSUN"
Erzurum'da iç tasarıma büyük ilginin duyulduğunu da belirten İç mimar Feyzioğlu,"Erzurum'da müthiş bir potansiyel ve ilgi var. Bu her geçen hem inşaat alanları, ofis ev sayamadığım meskenlerde iç tasarım çok önemlidir. Erzurum'da  iç ve dış dekorasyon olarak başladık daha sonra ise bünyesine bir dekorasyon ve tasarım mağazası açmaya karar verdim. Şimdi Terminal Caddesinde proje ofisi olarak hizmete  devam etmeyi tercih ettim. Dostluğumuzu, profesyonel bir platforma oturtmak ve farklı tasarım ürünler isteyen kişilere ulaşmak istedik.  Her biri özenle tasarlanmış mutlu anlarda Erzurum'da '1312 İç  Mimarlık'  imzamız olsun istiyoruz. 

"RÜYA GİBİ İÇ TASARIMLI 
YAŞAYANIN AYNASI 
OLMALIYIZ"
Müşterilerin öncelikle zevkleri ve  fikirlerine önem verilmesi gerektiğini belirten İç Mimar Şenay Feyzioğlu,"Yaşam tarzları, mevcut ve gelecekteki ihtiyaçları, hobileri gerek mekan, gerekse obje tasarımlarımızda çıkış noktalarımızı oluşturmaktadır. Optimumu yaratmak hedefiyle oran, doku, kütle, renk, fonksiyon, estetik gibi mimari bir baz ile müşterilerimizden edindiğimiz verileri birleştirerek, empatik yaklaşımımızla mekanları gerektiğinde çoklu alternatifli olarak projelendiriyoruz.  Tavsiye edilmeyi önemsiyor, projeleri, mimarlık sanatı ve bilimin öngördüğü kurallar ile müşteri tercih ve ihtiyaçlarının belirlediği sınırlar arasındaki en optimum noktada, müşteri memnuniyeti odaklı uyguluyoruz. Gerek işyeri, gerek rezidans projelerimizi trendlerden bağımsız oluşturuyor, zaman zaman  trendlerle süslüyor, kültür ve sanatla kişiselleştiriyoruz. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Erzurum'da '1312 İç Mimarlık'  olarak mimarinin savunucusuyuz. Kişisel olarak yüzyıllardır süregelen tarzların modern mimariyle çok güzel tatlar getireceğine inanıyorum. Her evin her ofisin her meskenin farklı bir hikayesi var, bizim görevimiz bu hikayeyi en doğru şekilde yorumlamak. Ev içinde rüya gibi iç tasarımlı yaşayanın bir aynası olmalıyız. Mimarın başarısı, tasarladığı mekanın, ev sahibinin yaşam tarzını yansıtma oranıyla değerlendirilmelidir. Bana göre, mimar  ev sahibinin hikayesini geliştiren ve yorumlayan olmalıdır. " diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.