KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 15 Nisan 2016 12:58

300 YILLIK KONAKTA KORKU FİLMİ

300 YILLIK KONAKTA KORKU FİLMİ
Hollywood filmleri kadar iddialı 'Esir-i Beden' isimli korku filminin çekimleri, Erzurum'da yaklaşık 300 yıllık konakta start aldı.
Hollywood filmleri kadar iddialı 'Esir-i Beden' isimli korku filminin çekimleri, Erzurum'da yaklaşık 300 yıllık konakta start aldı. 
Türkiye'de ilk kez Hollywood filmlerine aday korku filmi, asırlık konakta çekilmeye başlandı. Yönetmenliğini Hira Evren Işık'ın yaptığı 'Esir-i Beden' isimli korku filminin çekimleri Erzurum'da 300 yıllık bir konakta start aldı. Başrollerini 'Araf' karakteri ile Mehmet Geçgel ve 'Su' karakteri ile Sezin Sivri'nin paylaştığı filmde Elif Erkanlı, Mualla Şahin ve Mustafa Özçelik gibi oyuncular da rol alıyor. 
Ruhun bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçmesi olarak bilinen ve gerçekliği henüz tespit edilmemiş astral seyahat konusunu içeren korku filminin Türkiye'de ilk kez Hollywood filmlerine aday olacağını ifade eden Yönetmen Hira Evren Işık, "Erzurum'da bir sinema filmi yapmaya kara verdik ve bu konağı seçtik. Filmin konusu astral seyahat üzerine kurulu olan bir korku filmi. İlk kez Türkiye'de Hollywood tarzı bir korku filmi yapmak istedik. Her zaman cinlerle alakalı bir korku filmi icra etmeye çalışılıyor fakat işin tamamen detayına ve alt dokusuna girdiğimiz zaman insan bedeninin ruhtan ayrılma ya da cinlerin insan bedeninde bedenlenmesini biz astral seyahatle anlatacağız ki en doğrusu bu" dedi.
Oyuncular Mehmet Geçgel, Sezin Sivri ve Elif Erkanlı da, çekimleri tamamlandıktan sonra seyircinin beğenisine sunulacak olan 'Esir-i Beden' adlı filmin bugüne kadar çekilenlerle kıyaslandığında ezber bozacak kadar iddialı bir film olduğunu belirttiler.
Etiketler : film
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.