SPOR Haber Girişi : 17 Mayıs 2015 22:19

Ziyaret etti, özür dilediler

Ziyaret etti, özür dilediler
Spor Toto 2. Lig'e yükselebilmek için yarın Sakarya'da hayati bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hiç ummadığı bir yerden ağır darbe yedi.
Sakarya basınının da izlediği ziyaret Erzurum'da tepkilere neden oldu. Erzurumspor'un taraftar grubu Dadaşlar, Facebook hesabından ziyarete olan tepkisini bir "KINAMA" mesajı yayınlayarak gösterdi. Dadaşlar Grubu'nun kınama mesajında, "Sakaryaspor Cephesinden Erzurumluları Erzurumspor'u ve Erzurumspor taraftarlarına karşı yapılan karalama çalışmalarına rağmen gün itibari ile Sakarya Erzurumlular derneği tarafından Sakaryaspor'a baklava ikram edilmiştir orada o mevkide Erzurumun haklarını savunmayacaksınız ne diye bulunuyorsunuz İsminizdeki Erzurumlular ifadesini taşıyamıyorsanız derneği Kapatın" ifadelerine yer verildi. 
Bu arada Sakaryaspor'a çiçek verip, baklava ikram eden Sakarya Erzurumlular Derneği'nin dün bu kente giden Erzurumspor kafilesi için düzenlenen karşılama etkinliğine bile katılmaması tepkileri iyice artırdı...

İŞTE SAKARYA MEDYASI'NDA 
YERALAN ZİYARET HABERİ

Deplasmanda oynanan BB Erzurumspor-Sakaryaspor maçında, Erzurumlu taraftarların çıkardığı olaylarla ilgili yeşil-siyahlı oyunculara jest yapan Sakarya Erzurumlular Derneği yönetimi, Rüstemler'deki idmana katılarak futbolculara baklava ikram etti.
Sakarya'da bulunan Erzurum'luları temsil eden Sakarya Erzurumlular Yardımlaşma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği yönetimi bugün Sakaryasporlu futbolcuları Rüstemler'deki idmanda ziyaret etti.
Yapılan ziyarete Sakarya Erzurumlular Yardımlaşma Kültür ve Spor Kulübü Başkanı Adnan Akbaş ve eski Başkanı İhsan Turan ile yönetim Kurulu  üyeleri Halil Boğançayı, Bekir haymana ve Selahattin Çil'den oluşan bir grupla Sakaryaspor'un antrenman yaptığı Rüstemler Tesislerinde takımı ziyaret etti.
İdman ziyaretinde teknik heyete ve futbolculara baklava ikram eden Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı Adnan Akbaş yaptığı konuşmada,"Erzurum'da meydana gelen olayları kesinlikle tasvip etmiyoruz.Biz Erzurum'da doğduk Sakarya'da yaşıyoruz. Burası bizim memleketimiz. Spor önce centilmenlik ve kardeşliktir. Sonuç ne olursa olsun, her iki takıma da başarılar diliyoruz." dedi.
Etiketler : futbol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.