GÜNCEL Haber Girişi : 16 Haziran 2014 21:52

Zirvede kutlama

Zirvede kutlama

Erzurum’da devam eden İzin İrtifak Dairesi Başkanlığının Değerlendirme toplantısı sona erdi. 

Toplantının son akşamında Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Genel Müdürlüğünün 175. yılı kutlamaları çerçevesinde Palandökende Genel Müdürlüğümüzün 175. Yılı pastası ve havai fişek gösterileri yapıldı. Erzurum Halk oyunları Palandöken zirvesinde misafirlere gösterilerini sunarak konuklarla birlikte 175.yıl pastası kesildi.

Erzurum Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner yaptığı konuşmada, “İzin İrtifak Daire Başkanlığının Erzurum’da yaptığı değerlendirme toplantısının bu son gününde Genel Müdürlümüz 175. Yılı nedeniyle bizde böyle bir etkinlik düzenledik. Kurulduğu günden beri ormanların korunması ve geliştirilmesi için fedakarca hizmetler yapmış güzide ve köklü bir kuruluş olan; Ormanları başarı ile yöneten, gelecek nesillere daha iyi imkanlarla aktarmak için fedakarca çalışan Orman Genel Müdürlüğümüzün 175. Kuruluş Yıldönümünü siz değerli katılımcıların huzurunda bir kez daha kutluyor ve teşkilatımıza nice güzel yıllar diliyoruz.”dedi

İzin İrtifak Daire Başkanı İzzettin Yurtoğlu Bölge Müdürü M. Salih Çetiner ve seminer katılımcılarıyla birlikte 175.Yıl pastasını keserek gösterileri izlediler.

Seminerin son gününde şehir turu düzenlenerek Erzurum’daki tarihi yerler Aziziye Tabyaları, Abdurrahman Gazi Türbesi, Çifte Minareli Medrese, Yakutiye medresesi, Taşhan ve Atlama kulelerini gezerek şehrimizden ayrıldılar.