ASAYİŞ Haber Girişi : 28 Ekim 2023 12:34

Zincirleme kazada 23 kişi yaralandı

Zincirleme kazada 23 kişi yaralandı
23 kişinin yaralandığı zincirleme kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Erzurum'da servis minibüsü, halk otobüsü ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme kaza güvenlik kamerasına yansıdı. 23 kişinin yaralandığı kazada serviste bulunan öğrencilere ilk müdahale 112 ekiplerince yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Üniversite Mahallesi İpek Caddesi'nde meydana gelen kazada 25 S 0179 plakalı servis minibüsü, kırmızı ışıkta bekleyen Pasinler ilçesinden yolcu taşıyan 25 BB 558 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Zincirleme yaşanan kazada 4 otomobil daha hasar gördü. Servis minibüsü ile kazadan etkilenen araçlarda bulunan 23 kişi yaralandı.

Kazanın ardından yaralılar, ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali er 30 Ekim 2023 17:22

    çok geçmiş olsun. büyük kaza Alllah daha kötüsünden korusun. o bölge zaten sorunlu oradaki kavşak nizami değil. Üniversite kampüsü yaşar hoca zamanında böyle değildi. çok kontrollü idi. şimdi aşırı bariyer konulmuş atla babam atla . keyfine girip atlayıp zıplayıp duruyorlar lastik yakıyorlar gençler bunları kaldırın atla gel şaban filmi gibi. o zamanlarda kampüse girmek için ruhsat verip öyle girerdik. şimdi selam verip giriyoruz. ne günlerdi. yaşar hoca gece bile devriye atıyordu şişko dev gibi bir korkunç hocaydı bir defa kovalamıştı bizi . hocam ellerinizden öperim. yeni rektör hocaya da bir tavsiyem var kartal kapını ve yurtlar önünü sağlam tutun kimseyi suçlamayın. geçiyorum bir defa olsun kimsin nesin niye geldin diye soran yok.. kaza da olur kızda kaçırırlar yurtlardan, namus meselesi olur. orası off road yapma lastik -yakma bariyerden hızla atlayıp adrenalin yapma yeri deil. ilim bilim yuvası. ayıptır gençler.

  • Salih eren 29 Ekim 2023 08:19

    Atatürk üniversitesi eski üniversite ama ne oldu bilmiyorum son 5 senede kampüs rezalet oldu. Adım başı atlatma konuluyor ve araçlar kaza yapıyor trafik kuyruk oluyor. Bu üniversite daha önce böyle değildi. Eskiden tek yönlü trafik vardı bir düzen bir kural vardı şimdi isteyen istediği gibi hareket ediyor eski zamanındaki gibi tek yönlü akan trafiği geri istiyoruz. Fakültelere gitmek okula gitmek çok zorlaştı yolu kapatıyorlar zincirle böyle bir şey olabilir mi. Rektörden validen emniyet müdüründen tüm yetkililerden tüm hocadan rica ediyoruz lütfen bu kampüsteki atlatmaları kaldırıp trafiği ışıklarla düzenleyin burası köy veya piknik alanı değil ki zincirle yolu kapatıp atlatma koyup trafiği zorlaştırıyorsunuz. Of Road gibi hergün atlatma üzerinden geçmekten böbreklerimiz çürüdü amortisörlerimiz arabamız haşat oldu. İnanın aracınla geçerken arkamdan gelen kocaman otobüs resmen üstüme çıkıyor delektör yapıyor hızlı git diye el kol işareti yapıyor önümde atlatma yavaşlamadan geçsem araç sarsılıyor yavaşlasam korna üstüne korna çalıyor ben ne yapacağımı bilmiyorum ve buraya yazıyorum lütfen atlatmaları kaldırın ışık koyun herkes dursun veya herkes geçsin. Emniyet müdüründen sayın sekmenden rica ediyorum bir trafik ışık koyun. Herkes kuralına göre geçsin. Canlar yanmasın kimse ölmesin yaralanmasın.

  • halis demir 28 Ekim 2023 22:37

    Orası Atatürk Üniversitesi kampüsü ama bakın şehir içine girmesi bile yasak olan hasankale otobüsü taa kampüsün içine girebilmiş. Orası yol geçen hanı mıdır. Üniversite kampüsünde sadece öğrenci olur hoca olur. Bu ne yahu yakında transit tırlar da girsin. Hiçbir kontrol denetim yokmu . DSi deki kalite ve güvenlik üniversiteden fersah fersah yüksek. karayollarına tapuya hatta vergi dairesinin bahçesine araçla giremiyorsunuz ama üniversiteye karstan horasandan gelen otobüs girebiliyor. saat 1 2 de Agrı tur Doğubeyazıt ekspres bizim ıgdır yani tüm doğu illeri otobüsleri kampüste. Mahallebaşı semt garajı mı otobüs terminalmidir anlamadım üniversite midir belli değil.