SPOR Haber Girişi : 01 Haziran 2019 16:40

Zeynep ve Murat Bingül kardeşler kayaktan sonra cimnastikte de madaklya aldılar

Zeynep ve Murat Bingül kardeşler kayaktan sonra cimnastikte de madaklya aldılar
Erzurumlu Zeynep ve Murat Bingül kardeşler, 5. kez Türkiye şampiyonu oldular. 29-31 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Cimnastik Şampiyonası^ndan madalya ile dönüyorlar.
Şampiyonaya Erzurum'dan katılan milli sporcu ikiz kardeşler Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül, Artistik Cimnastik ve Level 3 Serisi'nde tüm aletlerde ayrı ayrı başarı sergileyerek birinci oldular.
2019'la birlikte 5.kez şampiyonluğu bırakmayan ikizler, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bornova Cimnastik Salonu'nda "Dadaşlar Diyarından" anonsuyla birincilik kürsüsüne çıkarak Erzurum'un göğsünü kabarttılar. 
Birincilere madalyalarını İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Bestami Tezcan ile Bölge Adliye Mahkemesi Başkanvekili Kenan Gül verdi.Otizmli ikiz kardeşlerin annesi Nesrin Kaya Bingül, şampiyonluktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin hem kendilerine güç verdiğini hem de başka ailelere ciddi örnek teşkil ettiğini ifade etti.
Etiketler : spor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.