GÜNCEL Haber Girişi : 10 Aralık 2009 00:23

Zara Müftülüğünden Vefa Örneği

Zara Müftülüğünden Vefa Örneği

Zara Müftülüğünde, mesleğine yıllarca emek vermiş emekli Diyanet mensupları, buluşma yemeğinde bir araya geldiler.

Zara  Müftülüğü’nün hazırladığı ve Kur’an Kursu yemek salonunda gerçekleşen buluşma  yemeğine , İlçemiz müftülüğüne bağlı camilerde  yıllarca görev yapmış olan din görevlilerimiz ve İlçe Müftümüz Mehmet ŞAHİN ile  görevde olan  bazı din görevlilerimiz katıldı 

Yemek öncesi bir konuşma yapan   İlçe müftümüz Mehmet ŞAHİN  Yıllarca bu camiaya emek vermiş ve büyük hizmetler yaparak emekli olan imamların kurumlarında çok önemli bir yere sahip olduklarını belirterek, ”Emekli imamlar bizim için çok değerlidir. Onları unutmadığımızın bir göstergesi olarak  böyle bir organizasyon tertip ettik.  Çünkü yıllarca güzel hizmetler yaparak bizlere güzel imkanlar sunmuşlardır.
Emekli imamlarımızın yaptığı güzel hizmetleri devam ettirmek bizim görevimizdir. Görevleri süresince çok önemli işler yapan imamlarımıza ne yapsak azdır. Bu imamlarımızla böyle bir yemekte buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu davetimize katılarak bizleri onurlandırdıkları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 daha sonra emekli görevlilerimize hediyeler dağıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi 

 

Yemek sonrası dua yapan  ilçe müftümüz uzaktan ve yakından buluşma yemeğine   iştirak eden  emekli görevlilerimize teşekkür eder Allah dan kendilerine  hayırlı uzun ömürler dilerim dedi.
Emekli din görevlilerimiz adına söz alan ve İlçemizin  sevip saydığı değerli büyüğü, 90 yaşına rağmen programımıza  teşrif edip bizleri onurlandıran Derviş YILMAZ  hocamız da. birlik ve beraberlik ruhunun önemine değinerek böyle bir ortamda bulunmaktan memnun olduklarını; birlikteliğimizi göstermek amacıyla böylesi etkinlikler ve buluşmaların çok  önemli olduğunu söyledi . Bu buluşma yemeği gösteriyor ki yıllarca hizmet ettiğimiz kurum ve çalışanları  bizleri unutmamış  ve bizlere değer vermişler. Bu birlikteliği sağlayan başta İlçe Müftümüz Mehmet ŞAHİN Bey’e ve müftülüğümüze emekli olan arkadaşlarım adına teşekkür ederim.