EKONOMİ Haber Girişi : 03 Nisan 2010 12:01

Yüreğir Müftülüğünden Yarışma

Yüreğir Müftülüğünden Yarışma

Yüreğir Müftülüğüne bağlı Kur'an Kurslarında okuyan öğrenciler arasında "Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma" ve "Bilgi Yarışması"  yapıldı.
 
Yüreğir Müftüsü Lütfi Eker, Vaiz Ahmet Arıkan ,Vaize Hatice Bulduk ve Şef Sedat Yatkın 'in Jüri üyesi olduğu yarışmada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma dalında Dervişler   Kız Kur'an Kursu öğrencilerinden Emine Civan birinci  , Muhammediye  Kız Kur'an Kursundan Cemile Yıldırım ikinci ,Hz Enes Kız Kur'an Kursundan ise Bircan Okşan üçüncü olurken  Bilgi Yarışmasında Geçitli  Kız Kur'an Kursu birinci, Baraj Kız Kur'an Kursu ikinci ve Hz.Enes Kız Kur'an Kursu üçüncü oldu.


 
Yüreğir  İlçe Müftüsü Lütfi Eker  yarışmalarda birinci olan öğrencilerin 14-20 Tarihleri arasında kutlanacak olan “Kutlu Doğum Haftası”nda İlçemizi güzel şekilde temsil edeceğine  inandığını, bu öğrencileri yetiştiren görevlileri de tebrik ettiğini ifade etti.
 

Yarışmada 1. 2. ve 3. ’lüğü. Dereceye giren öğrenciler Çeyrek altın diyanet yayınlarından oluşan kitap seti ,Teşekkür Belgesi , Çeyrek Altın  ve  çeşitli ödüller  verildi.