Yücelik talimat verdi: Borcu olan herkesi üyelikten atın!

Erzurum Ticaret Odası’ndan görülmemiş zulüm:

Borcun varsa, üye değilsin!

Türkiye’de bir benzeri olmayan zulüm ve linç Erzurum’da, Ticaret Odası eliyle üyelerine uygulanmakta…

Evine ekmek götüremeyen ETSO üyelerinin, aidat borcu yüzünden kayıtları siliniyor!

Üyelerinin hiçbir sorunuyla ilgilenmeyen ve her sıkıntılı zamanda üyesine sırtını dönen Erzurum Ticaret Odası, bu kez de Lütfü Yücelik’in talimatıyla odaya aidat borcu olan üyelerin kayıtlarını silmeye başladı.

Telefon mesajıyla gönderilen tebligatta, “Odamıza olan aidat borcunuzu ödemediğini için ticari kaydınızı siliyoruz” diyen Lütfü Yücelik, çeyrek asırdan beri başkanlığını yaptığı ticaret odasını zaten borç altında inim inim inleyen üyelerine karşı baskı unsuru olarak kullanmaya başladı.

Binlerce kişiye ulaşan bu tebligat sonrası, Erzurum Ticaret Odası’nın mevcut üyelerinin en az yüzde altmışının kaydının silinmesi bekleniyor.

Lütfü Yücelik’in bu çılgınlığı yapmasının arka planında, muhtemel bir seçimde aleyhinde oy vermesi kesin olan üyeleri odadan tasfiye etmesi yatıyor.

Her seçim öncesinde, “Bu kez son kez adayım” demesine rağmen her defasında ETSO Başkanlığı’na aday olan, ama neredeyse ETSO’nun yolunu bilmeyen Lütfü Yücelik, şimdi de binlerce işadamını üyelikten atmaya kalktı.

İşyeri kapalı olan ya da siftah yapmadan kepenk kapatan binlerce esnaf, Lütfü Yücelik’in tamamen keyfe keder bu yeni kararı sonrası, oda üyeliğini yitirmek üzere…

Oda Meclis’i ve ETSO yönetimi ise, sırf farklı ilişkiler yüzünden olup bitenleri yalnızca tribünden izliyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.